reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama
Głupie pytanie - czy któraś z was ma problemy żołądkowe po owulacji? Do owulacji jest w miarę ok, a od owulacji przez drugą fazę cyklu mój brzuch wariuje…

Znów na Buca trafiłam. Teleporada, mówię że rok temu cp więc zbadałam betę, była, wzrosła, spadła i czy mam dalej badać czy uznać że już spoko? A ten mi wykład robi- czy ja wiem że po tej ciąży pozamacicznej moje ryzyko wzrosło? Czy ja wiem że muszę teraz polować na drożny jajowód? Zrobić drożność i tylko z drożnej strony się starać? I że mam większe szanse na pozamaciczna?

No co za gościu

Znów na Buca trafiłam. Teleporada, mówię że rok temu cp więc zbadałam betę, była, wzrosła, spadła i czy mam dalej badać czy uznać że już spoko? A ten mi wykład robi- czy ja wiem że po tej ciąży pozamacicznej moje ryzyko wzrosło? Czy ja wiem że muszę teraz polować na drożny jajowód? Zrobić drożność i tylko z drożnej strony się starać? I że mam większe szanse na pozamaciczna?

No co za gościu
Bo oni wszyscy nas traktują jak idiotki. 😬 Aż się nóż w kieszeni otwiera.

Wcale przez ostatni rok nie szalałam z niepokoju, nie przedzierałam się przez internet w trzech językach by jak najwięcej się dowiedzieć, nie, żyje pod kamieniem i wcale mnie nic nie kosztowało psychicznie zaryzykować spróbować jeszcze raz, w ogóle 🙄

reklama
Kuzynka ostatnio była na usg ona jest lekarzem, a lekarka i tak ją jak idiotkę traktowała, głupot jej naopowiadała strasznych w dodatku jeszcze mówiła do niej jakby jej miało nie być na badania stać prywatnie także niektórzy muszą, bo się uduszą 🤡

Ostatnia edycja:
Do góry