reklama
93kora
Fanka BB :)
Negatywna beta ma znak mniejszościJeszcze mam pytanie - od jakiej bety uznawana jest za negatywna? Musi byc do zera jak przy cp?
Klemensa
Czyli muszę znów się wykłócić o skierowanie na badanieNegatywna beta ma znak mniejszości![]()

StaraStaraczkaNew
Głupie pytanie - czy któraś z was ma problemy żołądkowe po owulacji? Do owulacji jest w miarę ok, a od owulacji przez drugą fazę cyklu mój brzuch wariuje…
Klemensa
Znów na Buca trafiłam. Teleporada, mówię że rok temu cp więc zbadałam betę, była, wzrosła, spadła i czy mam dalej badać czy uznać że już spoko? A ten mi wykład robi- czy ja wiem że po tej ciąży pozamacicznej moje ryzyko wzrosło? Czy ja wiem że muszę teraz polować na drożny jajowód? Zrobić drożność i tylko z drożnej strony się starać? I że mam większe szanse na pozamaciczna?
No co za gościu
No co za gościu
Żołna
Bo oni wszyscy nas traktują jak idiotki.Znów na Buca trafiłam. Teleporada, mówię że rok temu cp więc zbadałam betę, była, wzrosła, spadła i czy mam dalej badać czy uznać że już spoko? A ten mi wykład robi- czy ja wiem że po tej ciąży pozamacicznej moje ryzyko wzrosło? Czy ja wiem że muszę teraz polować na drożny jajowód? Zrobić drożność i tylko z drożnej strony się starać? I że mam większe szanse na pozamaciczna?
No co za gościu

Klemensa
Wcale przez ostatni rok nie szalałam z niepokoju, nie przedzierałam się przez internet w trzech językach by jak najwięcej się dowiedzieć, nie, żyje pod kamieniem i wcale mnie nic nie kosztowało psychicznie zaryzykować spróbować jeszcze raz, w ogóleBo oni wszyscy nas traktują jak idiotki.Aż się nóż w kieszeni otwiera.

reklama
NattNatt
Kuzynka ostatnio była na usg ona jest lekarzem, a lekarka i tak ją jak idiotkę traktowała, głupot jej naopowiadała strasznych w dodatku jeszcze mówiła do niej jakby jej miało nie być na badania stać prywatnie także niektórzy muszą, bo się udusząBo oni wszyscy nas traktują jak idiotki.Aż się nóż w kieszeni otwiera.

Ostatnia edycja:
Podziel się: