reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

Mam podobny system w ciągu roku, ale w grudniu mam zasadę ze sprzątam przed świętami, a inne wolne dni poświęcam na przyjemności typu jarmark bożonarodzeniowy, kupowanie prezentów itp. W weekend planuję już odpalić tryb święta i wyciągnąć wszystkie świąteczne graty do dekoracji domu, poza choinką.
Merry Christmas Wine GIF by WHAM!
A to my już 1 grudnia będziemy choinkę stroić, więc i wlecą świąteczne piosenki i świąteczne ozdoby 😁

reklama
Głupie pytanie - czy któraś z was ma problemy żołądkowe po owulacji? Do owulacji jest w miarę ok, a od owulacji przez drugą fazę cyklu mój brzuch wariuje…

Znów na Buca trafiłam. Teleporada, mówię że rok temu cp więc zbadałam betę, była, wzrosła, spadła i czy mam dalej badać czy uznać że już spoko? A ten mi wykład robi- czy ja wiem że po tej ciąży pozamacicznej moje ryzyko wzrosło? Czy ja wiem że muszę teraz polować na drożny jajowód? Zrobić drożność i tylko z drożnej strony się starać? I że mam większe szanse na pozamaciczna?

No co za gościu

Pomijam fakt, że z moja gin ze szpitala mamy inne ustalenia, więc po co się produkował i mnie stresował to nie wiem 😒

reklama
Znów na Buca trafiłam. Teleporada, mówię że rok temu cp więc zbadałam betę, była, wzrosła, spadła i czy mam dalej badać czy uznać że już spoko? A ten mi wykład robi- czy ja wiem że po tej ciąży pozamacicznej moje ryzyko wzrosło? Czy ja wiem że muszę teraz polować na drożny jajowód? Zrobić drożność i tylko z drożnej strony się starać? I że mam większe szanse na pozamaciczna?

No co za gościu
Bo oni wszyscy nas traktują jak idiotki. 😬 Aż się nóż w kieszeni otwiera.

Do góry