reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

Ja tak samo! i groźby (póki co od 10 lat bez pokrycia), że pewnego pięknego dnia wrócę do domu i cała zawartość będzie na łóżku 😂 mój mąż pod tym kątem byłby naprawdę wzorową matką
My mamy taką szafkę, gdzie ja czesto po prostu kładę ciuchy ktre z siebie zdejmę, zeby potem je posortować :D
I pewnego razu mój mąż położył tam swoje rzeczy (zapasy kosmetyków). I leżały tam ze 3 tygodnie i mówię mu weź to stąd, b o stoi i stoi. A on "po to, żebyś swoje ciuchy tam mogła rozkładać?" 😂 ale ja moje ciuchy srotuje po 2 dniach, a to leży 3 tygodnie!! 🤣

reklama
to wsumie dużo macie już porobione a dalej nie znacie przyczyny 😔 kurde straszne to jest wszystko . Ja właśnie w grudniu mam zamiar dzownic do tego genetyka z hosamed może nas przyjmą na NFZ bo te wszystkie badanie tyle kosztują że szok 😯
Już jestem właśnie zmęczona badaniami i bieganiem na wizyty 🙄

reklama
No wiem! Kiedyś miałam po 2-3h a teraz potrafią późnym popołudniem lub nawet wieczorem wrzucić 😭swinie
ja w obu labolatoriach i siebie jak robiłam to wyniki miałam dopiero koło 16 albo i po 😔 raz tylko jak byłam na ponownym badaniu po 2 dniach to Pani sama mnie zapytała czy zrobić szybciej i miałam wyniki koło 11

Do góry