reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

Bo oni wszyscy nas traktują jak idiotki. 😬 Aż się nóż w kieszeni otwiera.
Wcale przez ostatni rok nie szalałam z niepokoju, nie przedzierałam się przez internet w trzech językach by jak najwięcej się dowiedzieć, nie, żyje pod kamieniem i wcale mnie nic nie kosztowało psychicznie zaryzykować spróbować jeszcze raz, w ogóle 🙄

reklama
Kuzynka ostatnio była na usg ona jest lekarzem, a lekarka i tak ją jak idiotkę traktowała, głupot jej naopowiadała strasznych w dodatku jeszcze mówiła do niej jakby jej miało nie być na badania stać prywatnie także niektórzy muszą, bo się uduszą 🤡

Ostatnia edycja:
to prawda jak siedzisz cicho jest ok, jak za dużo pytań dociekasz to już wymyślasz.
Mi kiedyś lekarka powiedziała ale co ja będę mówić pewnie Pani przeszukała cały internet i wszystko wie 🫣 gdy zaczęłam dociekać o badania po poronieniu itp

Jestem znowu chora 😥 nawet tydzień nie wytrzymałam we względnym zdrowiu. Znowu badań do endokrynologa nie zrobię 😭 czy jest sens badać progesteron by sprawdzić czy była owulka? Płakać mi się chce. Miałam zrobić badania najpóźniej w pierwszym tyg listopada i ciągle chora jestem 😭😭😭

Jestem znowu chora 😥 nawet tydzień nie wytrzymałam we względnym zdrowiu. Znowu badań do endokrynologa nie zrobię 😭 czy jest sens badać progesteron by sprawdzić czy była owulka? Płakać mi się chce. Miałam zrobić badania najpóźniej w pierwszym tyg listopada i ciągle chora jestem 😭😭😭
Progesteron to chyba można zrobić spokojnie

A jesteś pewna że nie możesz tych badań robić? Ja kiedyś tak miałam że ciągle chorowałam i okazało się, że jak mi wyregulowali tarczycę to przestałam chorować...

reklama
A jesteś pewna że nie możesz tych badań robić? Ja kiedyś tak miałam że ciągle chorowałam i okazało się, że jak mi wyregulowali tarczycę to przestałam chorować...

Tsh na pewno będzie przekłamane przy chorobie

Najbardziej mi zależy na TSH właśnie. Miałam za duże w ciąży z dzieckiem, które straciłam. Pozostałe badania do endokrynologa mogłabym zrobić ale chcę je zrobić w pakiecie bo taniej wychodzi. Zresztą bez wyniku TSH do endokrynologa nie mam co iść 😥 chciałam zrobić wszystko jak jeszcze anty brałam ale zaczęłam chorować. Co się podlecze to znowu chora jestem. Po antybiotyku powinnam poczekać min 7 dni najlepiej 14, po przeziębieniu min 2-3 dni 😥 jak tak dalej pójdzie to prędzej na test nasikam niż się upewnię że w ogóle mogłam się starać 😅🫣

Do góry