93kora
Fanka BB :)
Kurde myślałam,że tylko ja takie nokauty mam bo mi np drga ramię, tak samo jak powieka i usta hahahaha zwijają się wtedy w DziubekMi jeszcze łydka potrafi drgać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurde myślałam,że tylko ja takie nokauty mam bo mi np drga ramię, tak samo jak powieka i usta hahahaha zwijają się wtedy w DziubekMi jeszcze łydka potrafi drgać
Tak! Ramię też! A właściwie biceps. Czy nasze ciała chcą nas coś powiedzieć? Rzusz dupsko czy coś?Kurde myślałam,że tylko ja takie nokauty mam bo mi np drga ramię, tak samo jak powieka i usta hahahaha zwijają się wtedy w Dziubek
No biceps bicepsTak! Ramię też! A właściwie biceps. Czy nasze ciała chcą nas coś powiedzieć? Rzusz dupsko czy coś?
Brzmi obiecującoMi też się zdarza, że powieka drga, łydka dużo rzadziej
Poza tym w kwestii mojego dziwnego pęcherzyka, dziś byłam zobaczyć co słychać i owulacja szykuje się na dniach, bo ten właśnie pęcherzyk co byl widoczny od 2 msc postanowił jednak urosnąć i dziś ma 18mm. Endo 10, więc ładnie. W środę lub czw mam przyjść jeszcze raz zobaczyć czy pęknięty.
Tak, bardzo ładny progesteron. Owulka byłaDziś jestem 6 albo 7 dpo- na pewno 7 dni po Piku na owulacyjnym. Próg jak niżej- rozumiem, że to daje mi pewność, że pęcherzyk pęknięty, owulacja po Bożemu była?
Temp dziś mi spadła o 0,2 więc w ogóle wszystko takie bez szału jak dla mnie
Generalnie zasada ogólna jest taka, że przy becie pow 1500 już widać cokolwiekUmówiłam się do gina na pn za tydzień. Będzie coś widać? Tydzień 5+ wtedy