reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama
Dziewczyny. Teraz będzie bardzo poważnie: 🤔
Muszę wam cos powiedzieć… pamiętacie to słynne „musowanie macicy” 🤪?
Więc wczoraj.. leżę sobie na kanapie, bezwiednie scroluje instagrama… a tu nagle … czuję wibrowanie w podbrzuszu 😂 jakbym wibratora zapomniała wyciągnąć 😜no więc kochane, to już przesadzone, to ewidentnie CIONSZ!
Po moim pozytywnym teście będzie mozna dopisac „wibrowanie macicy” na listę „pierwsze objawy ciąży” 😜

Dobra, żarty żartami, idę zrobić śniadanie 😃

Więc wczoraj.. leżę sobie na kanapie, bezwiednie scroluje instagrama… a tu nagle … czuję wibrowanie w podbrzuszu 😂 jakbym wibratora zapomniała wyciągnąć 😜no więc kochane, to już przesadzone, to ewidentnie CIONSZ!
Po moim pozytywnym teście będzie mozna dopisac „wibrowanie macicy” na listę „pierwsze objawy ciąży” 😜

Ja wczoraj też miiałam takie wibracje w macicy i czasem się zdarzają mi ogólnie. A u mnie w tym cyklu szansa na ciążę 0%, także dementuję musowanie macicy jako objaw ciąży 😂

Ja wczoraj też miiałam takie wibracje w macicy i czasem się zdarzają mi ogólnie. A u mnie w tym cyklu szansa na ciążę 0%, także dementuję musowanie macicy jako objaw ciąży 😂
Proszę mi tu nic nie dementowac, u ciebie takie masowanie to nic jak „wyścielenie” kropkowi miejsca do zasiedzenia… na dłużej 😜 😂

ja testuje 23 i od wczoraj kuje mnie jajnik prawy (owu była z prawego ) i se myślę no musi się tam coś tworzyć nie ma bata bo prawego raczej nie czuję 😂🤭🤭
P.S ja już po śniadanku. Smacznego 😅

reklama
Cześć dziewczyny, dostałam antybiotyk 😥 ale doktorek stwierdził że ten jest bezpieczny i mogę się starać 😁
Swoją drogą od jakiegoś czasu ciągle trafiam ma młodych lekarzy i młode lekarki. Dziwnie tak chodzić do lekarzy ewidentnie młodszych od siebie 🫣
Spoko, ja osttanio trafiłam na lekarza, który wygląda jakby był w młodym wieku a wykrył mi polipy i przerosty, których żaden lekarz nie zauważył. A u kilku byłam... Tak więc dla mnie spoko młodsi lekarze 😁

Do góry