Love_sun
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wczoraj też miiałam takie wibracje w macicy i czasem się zdarzają mi ogólnie. A u mnie w tym cyklu szansa na ciążę 0%, także dementuję musowanie macicy jako objaw ciążyDziewczyny. Teraz będzie bardzo poważnie:
Muszę wam cos powiedzieć… pamiętacie to słynne „musowanie macicy” ?
Więc wczoraj.. leżę sobie na kanapie, bezwiednie scroluje instagrama… a tu nagle … czuję wibrowanie w podbrzuszu jakbym wibratora zapomniała wyciągnąć no więc kochane, to już przesadzone, to ewidentnie CIONSZ!
Po moim pozytywnym teście będzie mozna dopisac „wibrowanie macicy” na listę „pierwsze objawy ciąży”
Dobra, żarty żartami, idę zrobić śniadanie
Gratulacje
Proszę mi tu nic nie dementowac, u ciebie takie masowanie to nic jak „wyścielenie” kropkowi miejsca do zasiedzenia… na dłużejJa wczoraj też miiałam takie wibracje w macicy i czasem się zdarzają mi ogólnie. A u mnie w tym cyklu szansa na ciążę 0%, także dementuję musowanie macicy jako objaw ciąży
Testujesz 24.11 (sprawdziłam ) więc to może być toProszę mi tu nic nie dementowac, u ciebie takie masowanie to nic jak „wyścielenie” kropkowi miejsca do zasiedzenia… na dłużej
ja testuje 23 i od wczoraj kuje mnie jajnik prawy (owu była z prawego ) i se myślę no musi się tam coś tworzyć nie ma bata bo prawego raczej nie czujęDziewczyny. Teraz będzie bardzo poważnie:
Muszę wam cos powiedzieć… pamiętacie to słynne „musowanie macicy” ?
Więc wczoraj.. leżę sobie na kanapie, bezwiednie scroluje instagrama… a tu nagle … czuję wibrowanie w podbrzuszu jakbym wibratora zapomniała wyciągnąć no więc kochane, to już przesadzone, to ewidentnie CIONSZ!
Po moim pozytywnym teście będzie mozna dopisac „wibrowanie macicy” na listę „pierwsze objawy ciąży”
Dobra, żarty żartami, idę zrobić śniadanie
Spoko, ja osttanio trafiłam na lekarza, który wygląda jakby był w młodym wieku a wykrył mi polipy i przerosty, których żaden lekarz nie zauważył. A u kilku byłam... Tak więc dla mnie spoko młodsi lekarzeCześć dziewczyny, dostałam antybiotyk ale doktorek stwierdził że ten jest bezpieczny i mogę się starać
Swoją drogą od jakiegoś czasu ciągle trafiam ma młodych lekarzy i młode lekarki. Dziwnie tak chodzić do lekarzy ewidentnie młodszych od siebie