reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama
Dziewczyny, a ja z takim pytaniem. Siedzę już tydzień na L4. Myślałam że to zwykle przeziębienie, dostałam leki ale guzik nic nie pomogło i jest coraz gorzej. Kaszel mnie taki łapie że łzy mi lecą, ledwo mówię, gardło boli jak nie wiem co, uszy kłują, pot zalewa... No oczywiście pójdę jutro znowu do lekarza niech mnie ratują, tylko... Zbliżają się dni płodne. Czy mogę się starać jeśli lekarz da mi antybiotyk? Jestem na siebie wściekła że choruję, czekałam okrągły rok na ten miesiąc a teraz chora jestem..
Ja kiedyś dostałam antybiotyk już po owulacji. Poinformowałam lekarza, że staram się o dzidzię. Przepisał mi antybiotyk, który jest bezpieczny w czasie ciąży, jakby czasem był to udany cykl. Może poproś też o taki? Żebyś czuła się bezpieczniej, a nie musiała tracić miesiąca 🤔

reklama
Do góry