"Test ciążowy wykrywa hormon hCG o stężeniu równym lub wyższym niż 20 mlU/ml"a to nie jest czułość tylko wiarygodność testu. Powinno pisać albo 10 albo 25 czułość. Jak by był negatywny to była by jedna kreska tylko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
"Test ciążowy wykrywa hormon hCG o stężeniu równym lub wyższym niż 20 mlU/ml"a to nie jest czułość tylko wiarygodność testu. Powinno pisać albo 10 albo 25 czułość. Jak by był negatywny to była by jedna kreska tylko
to jest negatywny test według Ciebie?Niestety testy negatywny.. okresu brak... aczkolwiek zastanawia mnie ta blada kreska...
No to ja bym leciała na betę jutro bo krecha piękna. A okres termin okresu kiedy ?"Test ciążowy wykrywa hormon hCG o stężeniu równym lub wyższym niż 20 mlU/ml"
Dzisiaj ale już nie mogłam wytrzymać by zrobić testNo to ja bym leciała na betę jutro bo krecha piękna. A okres termin okresu kiedy ?
Kup z czułością 10 i powtórz dziś i / lub jutro rano i leć na betę jak wyjdzie druga różowa krecha nawet bardzo słabo widoczna"Test ciążowy wykrywa hormon hCG o stężeniu równym lub wyższym niż 20 mlU/ml"
Pierwszy raz to robilam. Myslalam ze krecha będzie mega widocznato jest negatywny test według Ciebie?
Ja kiedyś dostałam antybiotyk już po owulacji. Poinformowałam lekarza, że staram się o dzidzię. Przepisał mi antybiotyk, który jest bezpieczny w czasie ciąży, jakby czasem był to udany cykl. Może poproś też o taki? Żebyś czuła się bezpieczniej, a nie musiała tracić miesiącaDziewczyny, a ja z takim pytaniem. Siedzę już tydzień na L4. Myślałam że to zwykle przeziębienie, dostałam leki ale guzik nic nie pomogło i jest coraz gorzej. Kaszel mnie taki łapie że łzy mi lecą, ledwo mówię, gardło boli jak nie wiem co, uszy kłują, pot zalewa... No oczywiście pójdę jutro znowu do lekarza niech mnie ratują, tylko... Zbliżają się dni płodne. Czy mogę się starać jeśli lekarz da mi antybiotyk? Jestem na siebie wściekła że choruję, czekałam okrągły rok na ten miesiąc a teraz chora jestem..
Powtórz wieczór najlepiej ten pink strumieniowy różowy i nie pij nie sikaj i wstawiaj zdjęcieDzisiaj ale już nie mogłam wytrzymać by zrobić test
dlatego jest czułość testu 10 lub 25. A beta rośnie więc pewnie za 2 dni będzie grubaPierwszy raz to robilam. Myslalam ze krecha będzie mega widoczna
OkPowtórz wieczór najlepiej ten pink strumieniowy różowy i nie pij nie sikaj i wstawiaj zdjęcie