MyszkaMiki30
Fanka BB :)
ja parę lat temuRobiła któraś badania na helicobacter ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja parę lat temuRobiła któraś badania na helicobacter ?
Jakie robiłaś badania ? Wiem, że jest z krwi i mi najbardziej pasuje na razie . Mam skierowanie na gastroskopie ale chyba bym chciała pierwsze wiedzieć czy może to mam…ja parę lat temu
dwa razy pobierali mi wycinki z gastroskopii, a masz jakieś objawy?Jakie robiłaś badania ? Wiem, że jest z krwi i mi najbardziej pasuje na razie . Mam skierowanie na gastroskopie ale chyba bym chciała pierwsze wiedzieć czy może to mam…
a Ty nie pisałaś, że on w ogóle nie chce się starać? Coś się zmieniło?Nie mam za dużo możliwości niestety. Kupiłam mu suplementy 3 miesiące temu. Jedno opakowanie, które powinien zjeść w miesiąc i co? Dalej je ma. Coś tam zjadł, ale jeszcze mu zostały tabletki.
Co do diety to sam sobie gotuje, bo on mięsny a ja bezmięsna.
Więc trochę jestem w kropce, bo badanie nasienia się raczej szybko nie wydarzy. A ja sprawdziłam co mogłam. Z drożnością mam się wstrzymać aż partner zbada nasienie a jemu się nie spieszy.
czyli nie robiłaś testów z krwi ani kalu. Zaczęły się bóle jelitowe i gromadzenie powietrza. Trochę pomogłam se maslanem sodu i siemię , ale mam dalej refluks i zgagę a od tygodnia mam normalnie mdłości …dwa razy pobierali mi wycinki z gastroskopii, a masz jakieś objawy?
Tak. Dzień przed peakiem jednak stwierdził, że coś tam podziałamy.a Ty nie pisałaś, że on w ogóle nie chce się starać? Coś się zmieniło?
nie bo ja miałam takie objawy, że od razu gastroskopia i oprócz HP wyszły inne rzeczy więc jednak polecam Ci gastroskopie bo możesz mieć stan zapalny itpczyli nie robiłaś testów z krwi ani kalu. Zaczęły się bóle jelitowe i gromadzenie powietrza. Trochę pomogłam se maslanem sodu i siemię , ale mam dalej refluks i zgagę a od tygodnia mam normalnie mdłości …
Ja robiłam z kału w marcu.Robiła któraś badania na helicobacter ?
ja robiłam test oddechowy, czytałam że jest najdokładniejszyRobiła któraś badania na helicobacter ?