reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama
Hej Dziewczyny! Również chciałabym dołączyć- śledziłabym Wasze poczynania w październiku i w tym miesiącu pomyślałam,że może fajnie będzie dołączyć. Mam 32 lata, z mężem dopiero rozpoczęliśmy starania (przy czym dieta, suplementację po badaniach wprowadziliśmy w maju :)). Poprosilabym o testowanie na 02.11. Jak Szuszanik nie mam dużych nadziei, bo może @ mnie ubiegnie :D W ogóle śledząc Wasze poczynania w październiku żałuję,że od maja nie wprowadziłam również testów owulacyjnych :(

Hej Dziewczyny! Również chciałabym dołączyć- śledziłabym Wasze poczynania w październiku i w tym miesiącu pomyślałam,że może fajnie będzie dołączyć. Mam 32 lata, z mężem dopiero rozpoczęliśmy starania (przy czym dieta, suplementację po badaniach wprowadziliśmy w maju :)). Poprosilabym o testowanie na 02.11. Jak Szuszanik nie mam dużych nadziei, bo może @ mnie ubiegnie :D W ogóle śledząc Wasze poczynania w październiku żałuję,że od maja nie wprowadziłam również testów owulacyjnych :(

U mnie owulaki przez PCOS w ogóle nie wychodzą, ale dużo dziewczyn sobie chwali. :)

Ja testowanie 3 listopada, ale prog dzisiaj wyszedł mi niski, więc zbytnich nadziei nie mam.

Testu owulacyjne generalnie nie są miarodajne. Jak się starasz o dziecko to najlepiej udaj się na monitoring do ginekologa :)

Cześć dziewczyny, chciałabym do Was dołączyć. Mam 29 lat, starania rozpoczęte w styczniu. OD stycznia do marca cykle owulacyjne, od kwietnia do sierpnia brak owulacji. Wykryto mi niedoczynność tarczycy, PCOS, hiperinsulinizm. Od sierpnia jestem na stymulacji owulacji. Jestem w trakcie 3 cyklu. Nie mam dużych nadziei, ale na początku listopada będę testować. :)
Póki co wpiszę Cię na ławeczkę 🙂 i gdy będziesz wiedzieć kiedy testujesz, to przepisze Cię na wybrany termin.

EDIT: jesteś zapisana na 3.11 ;) później się doczytałam

Ostatnia edycja:
reklama
Heej! Ja poproszę o wpisanie na testy 9.11, w tym cyklu sobie obiecałam ze wcześniej nie będę robić ale znając życie nie wytrzymam, tym bardziej, że mam jeden test w domu. Jutro idę na progra więc się okaże czy jest jakaś nadzieja :)

Do góry