reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

Zazwyczaj cykle mam 29-30 dni. Owulację u mnie widać przede wszystkim po śluzie i zwiększonym libido. Robię testy, więc wiem kiedy normalnie wypada i czy pokrywa się z objawami. Czy w tym cyklu była - nie wiem, bo akurat się nie testowałam. Standardowych objawów też nie miałam, ale to pewnie dlatego, że mam pierwszy "normalny" cykl po stymulacji do IVF i po punkcji. Lekarz uprzedzał, że cykl będzie kilka dni dłuższy, ale zaczynam się martwić, że mija 8 dzień i i dalej nic i nawet nie czuję, że mam dostać okres. Nie mam też PMS, jedyne co czuję, to duże zmęczenie i lekki ból piersi (dużo mniejszy niż zazwyczaj przed okresem).
myślę, że jak po weekendzie się nie pojawi to dobrze byłoby pójść zobaczyć czy wszystko ok bo to już będą prawie 2tyg a nie parę dni

reklama
Dzięki za radę, bo zastanawiałam się czy panikuję. Machnę jeszcze jutro test ciążowy dla pewności, ale się nie łudzę 🤡
no bo jeśli byś czuła, że mogła być owu w międzyczasie to faktycznie nie ma co szaleć. A jak się nie zapowiada na koniec cyklu to trochę długo to trwa.

I moje kreski z poniedziałku

Załączniki

• D4D6109A-B7D8-4E35-85D6-DFB94FE4C291.jpeg
    D4D6109A-B7D8-4E35-85D6-DFB94FE4C291.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 0
  • A3964287-F08D-4666-A8C3-6E8E34F02238.jpeg
    A3964287-F08D-4666-A8C3-6E8E34F02238.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 0
reklama
Do góry