a czemu mamy o tobie myśleć skoro Cie nie znamy?
Byłaś zapisana, przedstawiłaś się, udzielasz si
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a czemu mamy o tobie myśleć skoro Cie nie znamy?
Byłaś zapisana, przedstawiłaś się, udzielasz si
żałosne, że wpadasz na wątek nie dla siebie i nie stosujesz się do zasad tu panującychŻałosne tyle jadu
ale możesz mnie nie wyzywać? Rozumiem, że hormony ciążowe ci skaczą ale może trochę kultury.życzę zeby ktoś cię klaunie kiedyś tak potraktował
ale jak cię traktuję? Napisałam tylko, że nie będę o tobie myśleć bo wpadasz tu z pozytywnym testem, nie czytając regulaminu na pierwszej stronie.Zastanów się jak ty mnie traktujesz, chciałam usunąć swoje wątki tu ale nie wiem jak.
W trzech kropkach pod postem masz możliwość edycji. Mozesz po prostu usunąć wszystko i zostawić samą kropke w treści czy coś. Usunąć wpis całkowicie można tylko chyba chwilę po dodaniu.Zastanów się jak ty mnie traktujesz, chciałam usunąć swoje wątki tu ale nie wiem jak.
Bez przesady,dziewczyna przechodziła tyle lat starań więc my jak nikt inny zrozumiemy ją najbardziej i pewnie też dlatego tutaj napisała bo szuka zrozumienia, po co być takim nie miłym dla osoby która przechodziła przed chwilą przez te samo piekło starań,brak nadziei i zrozumienia innych,wspierajmy się dziewczyny… zapisanie się zapisaniem,może nie przeczytała zasad ale chyba możesz trochę pokazać zrozumienia dla drugiego człowiekaa czemu mamy o tobie myśleć skoro Cie nie znamy?
Byłaś zapisana, przedstawiłaś się, udzielasz się?
no ale chyba mam prawo nie myśleć o kim kogo w ogóle nie znam? Czy mam gratulować wszystkim ciężarym?Bez przesady,dziewczyna przechodziła tyle lat starań więc my jak nikt inny zrozumiemy ją najbardziej i pewnie też dlatego tutaj napisała bo szuka zrozumienia, po co być takim nie miłym dla osoby która przechodziła przed chwilą przez te samo piekło starań,brak nadziei i zrozumienia innych,wspierajmy się dziewczyny… zapisanie się zapisaniem,może nie przeczytała zasad ale chyba możesz trochę pokazać zrozumienia dla drugiego człowieka
i nie uważam, żebym była niemiła napisałam grzecznie w porównaniu do laski, która nazwała mnie klaunem i rzuciła standardowe plucie jademBez przesady,dziewczyna przechodziła tyle lat starań więc my jak nikt inny zrozumiemy ją najbardziej i pewnie też dlatego tutaj napisała bo szuka zrozumienia, po co być takim nie miłym dla osoby która przechodziła przed chwilą przez te samo piekło starań,brak nadziei i zrozumienia innych,wspierajmy się dziewczyny… zapisanie się zapisaniem,może nie przeczytała zasad ale chyba możesz trochę pokazać zrozumienia dla drugiego człowieka