reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Byłam na becie i progu. Czekamy. Choć największy stres będzie w piątek i przyrosty. Ostatnio miałam 28% i chujnia z grzybnią wyszła
Też najbardziej na świecie będę się bała czy przyrasta jeśli się już uda. Bo co z tego że ostatnio miałam pozytyw jak przyrost zły i cp. Trzymam mocno za Ciebie kciuki.

Dziewczyny testy z dzisiaj rana 🥰 dalej w to nie wierze..bo nie mam żadnych dolegliwości bólów jak przy córce... dzisiaj / jutro miała być miesiączka. 13 dni po owu 🤩 nie umiem się cieszyć, no cieszy mnie coś w środku ale rozum mi mowi żeby poczekać do wizyty u gina 🥰

Załączniki

• 20221130_080417.jpg
    20221130_080417.jpg
    474,1 KB · Wyświetleń: 161
Dziewczyny testy z dzisiaj rana 🥰 dalej w to nie wierze..bo nie mam żadnych dolegliwości bólów jak przy córce... dzisiaj / jutro miała być miesiączka. 13 dni po owu 🤩 nie umiem się cieszyć, no cieszy mnie coś w środku ale rozum mi mowi żeby poczekać do wizyty u gina 🥰
Cudowne wiadomości od rana cionsz kolejny 🥰😍🥰😍🥰💚🥰🥰🥰💚💚💚💚
Gratuluję Wam ale zakończenie listopada jej😍

gratuluję kresek ;) czyli jednak choroba to była dobra wróżba;)

reklama
U mnie może małe szanse na ciążę w tym cyklu. Byłam w piątek u gin która orzekła że owulacja ze strony przeciwnej niż była cp, owulacja opóźniona w 18dc, miała być tego dnia wieczorem lub następnego. Więc albo starać sie tego samego dnia i następnego albo za dwa miesiące (po wcześniejszym usg) jeśli owulacja znów będzie z tego jajnika z lewej. Bo po prawej miałam cp. Więc to staranie było jednorazowe dzień po wizycie 🤣

Do góry