królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
To jest Twoj dzieńTeraz widać, wybaczcie za spam testowy ale jestem w szoku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jest Twoj dzieńTeraz widać, wybaczcie za spam testowy ale jestem w szoku
Swój człowiek - kocham majobez majonezu to nie życie. Nawet test to zrozumiał.
Ja tez i moja temperatura tendencja spadkowa i dupa- jak zawsze.Ja miałam zacząć testować od jutra.. ale już dzisiaj nasikałam żeby zobaczyć biel
Też najbardziej na świecie będę się bała czy przyrasta jeśli się już uda. Bo co z tego że ostatnio miałam pozytyw jak przyrost zły i cp. Trzymam mocno za Ciebie kciuki.Byłam na becie i progu. Czekamy. Choć największy stres będzie w piątek i przyrosty. Ostatnio miałam 28% i chujnia z grzybnią wyszła
Cudowne wiadomości od rana cionsz kolejnyDziewczyny testy z dzisiaj rana dalej w to nie wierze..bo nie mam żadnych dolegliwości bólów jak przy córce... dzisiaj / jutro miała być miesiączka. 13 dni po owu nie umiem się cieszyć, no cieszy mnie coś w środku ale rozum mi mowi żeby poczekać do wizyty u gina
gratuluję kresek czyli jednak choroba to była dobra wróżbaDziewczyny testy z dzisiaj rana dalej w to nie wierze..bo nie mam żadnych dolegliwości bólów jak przy córce... dzisiaj / jutro miała być miesiączka. 13 dni po owu nie umiem się cieszyć, no cieszy mnie coś w środku ale rozum mi mowi żeby poczekać do wizyty u gina
oby tak było i tym razemLeżę z bolącym mega gardłem, gorączka i bolącą głową. Każda moja wczesniejsza ciąża zaczęła się od chorowania. To byłby jedyny wspólny punkt, później całe ciąże chodziłam niedoleczona. Nie wmawiam sobie. Tak tylko wspominam.