wiktoria708
Fanka BB :)
Zaczynam już schizować przed tym testowaniem jest mi cholernie zimno od wczoraj a dziś to chyba zamarznę, siedzę w bluzie i szlafroku + ciepłe skarpety, jajniki dziś napierdzielały
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czujesz się jakoś inaczej niż w innych cyklach ??na to wygląda rano wyrwę się na betę, potem w piątek. Proga też robić?
a w którym jesteś dpo?Zaczynam już schizować przed tym testowaniem jest mi cholernie zimno od wczoraj a dziś to chyba zamarznę, siedzę w bluzie i szlafroku + ciepłe skarpety, jajniki dziś napierdzielały
Dziś już 7dpoa w którym jesteś dpo?
nie brałamA Ty nie brałaś Duphastonu?
Hej, pisałam wcześniej jak jeszcze biel wychodziła, że czuję całą sobą, że jestem w ciąży. A tak z fizycznych objawów to piersi nabrzmiałe trochę inaczej niż zawsze i niebieskie żyły na nich.czujesz się jakoś inaczej niż w innych cyklach ??
myślę, że nie ma sensu schizowac przed testowaniem z powodu objawów, które zaczęły się w 5dc wtedy organizm sam jeszcze nie wie, czy będzie ten cionsz czy nie, więc nie ma jak wysyłać sygnałów. To, co odczuwasz raczej nie ma związku z możliwością zajścia w ciążę, a do tego schizowanie się nigdy nie jest potrzebne i dobreDziś już 7dpo
Hej, pisałam wcześniej jak jeszcze biel wychodziła, że czuję całą sobą, że jestem w ciąży. A tak z fizycznych objawów to piersi nabrzmiałe trochę inaczej niż zawsze i niebieskie żyły na nich.