Bolilol
Fanka BB :)
jak dla mnie możesz sikać i w 1dpo, nie oceniamJa miałam zacząć testować od jutra.. ale już dzisiaj nasikałam żeby zobaczyć biel![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak dla mnie możesz sikać i w 1dpo, nie oceniamJa miałam zacząć testować od jutra.. ale już dzisiaj nasikałam żeby zobaczyć biel![]()
testem się nie przejmuje… bardziej mam w głowie słowa ginekolog, że „endometrium” nie jest ciążowejak dla mnie możesz sikać i w 1dpo, nie oceniammam tylko nadzieję, że się nie przejmujesz ta bielą na za szybko robionych testach
![]()
wiem wiem ale czasami to jest silniejsze ode mniemyślę, że nie ma sensu schizowac przed testowaniem z powodu objawów, które zaczęły się w 5dcwtedy organizm sam jeszcze nie wie, czy będzie ten cionsz czy nie, więc nie ma jak wysyłać sygnałów. To, co odczuwasz raczej nie ma związku z możliwością zajścia w ciążę, a do tego schizowanie się nigdy nie jest potrzebne i dobre
![]()
ale z tego co pamiętam mówiła, że mimo to nie przekreśla cyklu?testem się nie przejmuje… bardziej mam w głowie słowa ginekolog, że „endometrium” nie jest ciążowe
Strasznie bolą mnie piersi. Naprawdę. Nie uważam, że to objaw ciążowy, ale zastanawiam się dlaczego tak jest.
Mój też bez majonezu nie da rady żyćSłuchajcie mąż pojechał do apteki po odbiór Fertilmana, ja se siknęłam wtedy. Biel to schowŁam do kieszeni szlafroka. Mąż wrócił, zaczęłam z nim rozmawiać o diecie, że nie może jeść majonezu słoikami itd. Postanowiłam ten test wywalić mówiąc mu, że zrobiłam i nic z tego. Spojrzałam jeszcze raz i dostrzegłam krechy. Mąż po pierwszym szoku i radości stwierdził: ufff, będę mógł jeść majonez![]()
Mi też wczoraj tak zimno było, ja zawsze mam tak, że po seksie mi cieplej na jakieś 2-3 dni, więc jak mi się robi zimno i musze zakładać skarpetki to mówię do mojego, byś zadbał o żonę zanim cię zastąpi termoforemZaczynam już schizować przed tym testowaniemjest mi cholernie zimno od wczoraj a dziś to chyba zamarznę, siedzę w bluzie i szlafroku + ciepłe skarpety, jajniki dziś napierdzielały
![]()
Chyba jak każda, która czekana kreskiCzuję permanentnie od 4 lat że jestem w ciąży![]()
Mój też bez majonezu nie da rady żyć)) gratulacje i trzymam kciuki!
Mi też wczoraj tak zimno było, ja zawsze mam tak, że po seksie mi cieplej na jakieś 2-3 dni, więc jak mi się robi zimno i musze zakładać skarpetki to mówię do mojego, byś zadbał o żonę zanim cię zastąpi termoforem
Chyba jak każda, która czekana kreskito progesteron odpowiada za te nasze "objawy"?
A u mnie dziś 7 dpo i temperatura w dół na 36,9. I już wiem, ze dupa z tego będzie a nie cionsz. Mnie to nie smuci, mnie to irytuje. Ehh Ale i tak idę zrobić progesteron żeby zobaczyć czy w ogóle owu była bo ta temperatura taka bez szału...
dlaczego 36,9 zwiastuje u Ciebie dupe, a nie cionsza?Mój też bez majonezu nie da rady żyć)) gratulacje i trzymam kciuki!
Mi też wczoraj tak zimno było, ja zawsze mam tak, że po seksie mi cieplej na jakieś 2-3 dni, więc jak mi się robi zimno i musze zakładać skarpetki to mówię do mojego, byś zadbał o żonę zanim cię zastąpi termoforem
Chyba jak każda, która czekana kreskito progesteron odpowiada za te nasze "objawy"?
A u mnie dziś 7 dpo i temperatura w dół na 36,9. I już wiem, ze dupa z tego będzie a nie cionsz. Mnie to nie smuci, mnie to irytuje. Ehh Ale i tak idę zrobić progesteron żeby zobaczyć czy w ogóle owu była bo ta temperatura taka bez szału...
Chcesz powiedzieć, że wszystkie tu jesteśmy ostro szurnięte ?Zupełności nie rozumiem czemu spadek temperatury 7 dpo wiążesz z brakiem ciąży
A co do objawów to coraz bardziej skłaniam się tu ku wersji, że to nie progesteron, nie hormony tylko nasza głowa odpowiada za 99% naszych objawów. Ja jak mi temperatura skoczyła na chwilę to czułam wszystkie objawy przebytej owu![]()
Bo wiem jak wygląda u mnie wykres ciążowy ;( to nie jest pierwszy cykl, w którym badam temperatury. Przy ciąży, którą poroniłam miałam wszystkie temperatury powyżej 37 i to sporo, a teraz kuleje ta temperatura...ledwo się dokulała do 37 i już w dół, objawów żadnych, nawet kurde cycek nie boli jeden, nie mówiąc o dwóch, więc pewnie i progesteron dupadlaczego 36,9 zwiastuje u Ciebie dupe, a nie cionsza?
Ja tez wlanie dlatego idę zrobić tego proga w sumie nigdy nie robiłam zeby sprawdzić cokolwiek bo nigdy nie umiałam trafićMój też bez majonezu nie da rady żyć)) gratulacje i trzymam kciuki!