reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

A moze właśnie dlatego się zagnieżdża.

Moze za bardzo to analizujesz, poczekaj na 3 kolejne wzrosty temperatury i apka sama wyznaczy Ci moment ovu, ogolnie nalezy przyjać te 2 dni przed ovu i 3 dni po ovu, więc jak ta komórka moze przezyć nawet 48h to nie masz sìę czym martwić o ile z tym seksem nie skonczyliscie w dniu pik?
To czas na 1 test😁

Ale mam dzis dzień, od wczoraj mam zaparcie🥵😩😵 rzadko mnie dotyka ten problem i niestety . .. suszone owoce pomogą?
śliweczki, świeże kiwi

reklama

Moze za bardzo to analizujesz, poczekaj na 3 kolejne wzrosty temperatury i apka sama wyznaczy Ci moment ovu, ogolnie nalezy przyjać te 2 dni przed ovu i 3 dni po ovu, więc jak ta komórka moze przezyć nawet 48h to nie masz sìę czym martwić o ile z tym seksem nie skonczyliscie w dniu pik?
To czas na 1 test😁

Ale mam dzis dzień, od wczoraj mam zaparcie🥵😩😵 rzadko mnie dotyka ten problem i niestety . .. suszone owoce pomogą?
Mi ogórki kiszone pomagają. A jak mam mega zaparcie to dowalam mocna kawa i 💩 gwarantowana

Hej dziewczyny, kolejny raz się spotykam ze słowami, że choroba uniemożliwia zajście w ciaze/ zagnieżdżenie się.
Chodzi o leukocyty? Bo i mnie kataroza dopadła, a jestem 9 dzień od piku....

To czas na 1 test😁

Siemie Lniane pomaga 🙂a do tego zalecane jest właśnie przy staraniach

Hej, dziś moj termin testowania, można wpisać negatyw. Pierwszy cykl na stymulacji po drożności, a ogółem trzeci po drożności. Także tego 😒 Wieczorem otwieram wino. A tak poza tym, mamy skierowanie na badania genetyczne, więc może się czegoś dowiemy.
U kogo byliście? Na jakie badania dostaliście skierowanie?
Przytulam... :( ❤️

reklama
Do góry