reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
A najlepsze jest to, że moja starsza siostra jest uzależniona od kropli już 30 lat. Miala robione wszystko, prostowaną przegrodę, wypalanie, wymrażanie i nic. Wraca wszystko.

jak chcesz sikać od 30.11, to ja mogę z Tobą. Mnie biel na testach do tej pory nie bolała, jak wiedziałam, że robię za wcześnie, a do tego testów mam tyle, że mogę i dzisiaj zacząć lac 😅

Pomysl sam w sobie nie za mądry, ale mi pasuje :D
"a teraz zrobmy to szybko, zanim do nas dotrze, że to bez sensu!".
U mnie to nie najlepszy pomysł bo seks 20.11 pik 22.11 kolejny seks 24.11..😁😁😁.. ja się spodziewam wręcz wyłącznie bieli no ale... 😂

Mój Stary ćpun gorszego sortu. Kupował po prostu xylometazolin no name bo najtańszy a to samo😂 brzydszy spryskiwacz i mniej Kolorowa butelka ale jak się zużywa hurtowo to względy estetyczne schodzą na drugi plan 😂
To mój małżu uzależnony od otrivin allegry 🥴 myślałam że tylko on taki kropelkowy ćpn a widzę że to jednak dość popularny problem..

Mój mąż też kropelkowy ćpun. Jest mu obojętne co byle wciągać. Nawet nasivin czy otrvin dla dzieci. Ciągle nie ma a ciągle kupuje nowy jak są przeziębieni. 😭

Mój mąż też kropelkowy ćpun. Jest mu obojętne co byle wciągać. Nawet nasivin czy otrvin dla dzieci. Ciągle nie ma a ciągle kupuje nowy jak są przeziębieni. 😭
Mam znajomego uzależnionego od kropli od ponad 9 lat i podjął decyzję, że coś z tym zrobi 🫵🏻..kupił otrivin woda z solą w sprayu czy tam aerozol. O dziwo mu to mocno pomogło, bo przerzucił się na to ze zwykłego otrivinu i teraz całkowicie przestał używać jakichkolwiek kropli 🤞🏻

reklama
Do góry