reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

No co ty🤣😁 30.11 zaczynamy szczać🤣🤪👍 ka paskowe specjalnie zakupiłam🤣🤣 mąż 24.11 wjeżdża w moje uda wieczorem - obiecał - może komórka zaczeka 😁🤪😂 zahibernuje się

jak chcesz sikać od 30.11, to ja mogę z Tobą. Mnie biel na testach do tej pory nie bolała, jak wiedziałam, że robię za wcześnie, a do tego testów mam tyle, że mogę i dzisiaj zacząć lac 😅

Pomysl sam w sobie nie za mądry, ale mi pasuje :D
"a teraz zrobmy to szybko, zanim do nas dotrze, że to bez sensu!".
Aż boję się napisać, co będziecie tak szczać same, potowarzyszę, tylko jutro testy kupie, żeby starczyło do grudnia jak w listopadzie zacznę 😅😅😅😇

reklama
Ja w końcu nadrobiłam wątek 😂 nie wiem czemu ale dziś jest chyba dzień zjebanych ludzi w robocie nie wierzyłam w to o co pytali ludzie 😂😂

Jak już mowa o testach nie wiem jak do tego doszło ale nie mam już ani jednego 😂muszę zrobić zapas 🙈

Dziewczynki spokojnej nocy i do usłyszenia 😜

Ponad 15 lat pracy z ludźmi sprawia, że żadne pytanie nie jest e stanie mnie zaskoczyć😂

Pinki kłamią 🙈

Załączniki

• IMG_3329.jpeg
    IMG_3329.jpeg
    116 KB · Wyświetleń: 133
Przerażacie mnie tym uzależnieniem od kropel do nosa 😱.
Nienawidzę tego uczucia, gdy gorzki płyn spływa mi do gardła.
Tu właśnie problem jest, gdy nie spływa 😉. Gdy po nie sięgam, mam nos tak zatkany, że nie jestem w stanie w ogóle oddychać... Najgorzej jest w nocy, oddychanie przez usta mnie strasznie męczy...

reklama
Do góry