reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

Dziękuję😊 ale naprawdę szczęśliwa będę po wizycie u gina i kolejnych dobrych wynikach 🙏🙏🙏 trochę martwi mnie ten progesteron, bo tydzień temu 24.6 teraz 24.5. Niby żadnej różnicy ale chyba powinien rosnąć....
A to nie jest tak, ze progesteron się zmienia w ciągu doby? I mogłaś wyłapać inna wartość bo byla inna godzina badania niż ostatnio?

reklama
Dziękuję😊 ale naprawdę szczęśliwa będę po wizycie u gina i kolejnych dobrych wynikach 🙏🙏🙏 trochę martwi mnie ten progesteron, bo tydzień temu 24.6 teraz 24.5. Niby żadnej różnicy ale chyba powinien rosnąć....
Progresteron nie musi rosnąć jak beta. I jak ktoś pisal jego wartosc jest zmienna. Powyżej 20 to bardzo ładny wynik

reklama
;) Skuteczny, to na pewno!
Ale pamiętam, że kiedyś ten skład był tylko na receptę ;-)
Więc polecam ewentualne sole morskie i pochodne... Bo olejków eterycznych w sumie też nie można...
mam wszystko w domu plus masc na odbudowę śluzówki. Rzucałam już nie wiadomo ile razy, ale No kuźwa nie mogę całkiem. Ale to jest straszne, ciągła panika: gdzie są krople? Na focie zestaw potrzeby 😃
Siedzę w robo, zaraz koniec.

Załączniki

• 806440e6-a23d-4b02-8f0f-b615a59a2a11.jpeg
    806440e6-a23d-4b02-8f0f-b615a59a2a11.jpeg
    93,7 KB · Wyświetleń: 90
Do góry