reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

Cześć dziewczyny. Pisałam do Was w poniedziałek, dostalam od was wskazówki jakie badania wykonać w 3dc. Mam już wyniki badań, jednak nie wiem jak je tu wrzucić. Niestety pliki są za duże i cały czas mi wywala błąd jak chce tu dodać. Któraś ma pomysł jak to ogarnąć ?😐
zrób zdjęcie i dodaj

reklama
Cześć dziewczyny. Pisałam do Was w poniedziałek, dostalam od was wskazówki jakie badania wykonać w 3dc. Mam już wyniki badań, jednak nie wiem jak je tu wrzucić. Niestety pliki są za duże i cały czas mi wywala błąd jak chce tu dodać. Któraś ma pomysł jak to ogarnąć ?😐
możesz zrobić zdjęcia telefonem, dociąć tak żeby nie było widać danych osobowych i załączyć;)

Powiem Ci najlepiej testować kilka dni przed i nawet 3 razy dziennie dziewczyny potrafią zbadać żeby wyłapac peak, ale to mówi tylko o największym wzroście lh czyli dopiero owulacja wystąpi. Żeby mieć pewność czy owulacja była to monitoring i badanie progesteronu.
to myśle ze za bardzo nie ma sensu kupować w tym miesiącu,chyba ze kalendarz się myli i dzisiaj tej owulki nie ma .. jeszcze zobaczę może kupie

Dzisiaj ponoć mam owulacje z tego co kalendarz pokazuje,zastanawiam się żeby pierwszy raz kupić testy owulacyjne żeby zobaczyć czy ta owulka w ogóle u mnie występuje bo nigdy tego nie sprawdzałam testami .. jak tego używać ? W sensie są jakieś pory kiedy najlepiej powinno się to zrobić ? Wiem tyle ze używa się ich jak testów ciążowych i ze kreska powinna być czerwona ta 2 jeśli się ma owulke
Nie z porannego moczu, tyle wiem. Ja robiłam ok 11, 15 i wieczorem tego samego dnia, bo jak w tamtym miesiącu robiłam 1x na dzień to nic nie wyszło

16686058285931988983475765320609.jpg
16686058520217265162560494896236.jpg
16686058520217265162560494896236.jpg
16686058285931988983475765320609.jpg

reklama
Do góry