Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ovarin bierzesz dla inozytolu czy całości?A czy ktoś po ovarinie lub oleju z wiesiołka doświadczal uczucia kluchy w żołądku/utraty apetytu przez kilka godzin po przyjęciu? Mija to z czasem czy to odchudzanie to taki stały efekt?
Dla całości, a co, złe?Ovarin bierzesz dla inozytolu czy całości?
Monitoring robisz w okolicy owu żeby zobaczyć kiedy pęknie pęcherzyk. Jeśli wiesz kiedy miałaś owulację możesz iść po żeby zobaczyć czy była, jakie jest endometrium. Ja byłam tak i tak bo sprawdzałam jak rosną pecherzyki, a po sprawdzałam czy była i jak wygląda wtedy endometrium.Pytanie a USG ginekologiczne do oceny wszystkiego w środku kiedy najlepiej robić? tak żeby antralne policzyć, zobaczyć czy z endometrium ok. ect.? Lepiej na początku czy kombinować przed owulką albo po żeby ocenić przy okazji owulacje?
A coś jeszcze bierzesz? Bo on się mocno pokrywa z ciazowymi typu pueria, prenatal itp. A inozytolu ma minio minioDla całości, a co, złe?
witaminę C i olej z wiesiołka tylkoA coś jeszcze bierzesz? Bo on się mocno pokrywa z ciazowymi typu pueria, prenatal itp. A inozytolu ma minio minio
To kiedy mam testować? Pomożecie?Zobacz załącznik 1464307Zobacz załącznik 1464308
Apkikacja przesunela mi wyliczenie owulacji. Olac to czy faktycznie moja temp na to wskazuje?
Nie bierzesz choliny ani DHA w takim razie.witaminę C i olej z wiesiołka tylko