Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ovarin bierzesz dla inozytolu czy całości?A czy ktoś po ovarinie lub oleju z wiesiołka doświadczal uczucia kluchy w żołądku/utraty apetytu przez kilka godzin po przyjęciu? Mija to z czasem czy to odchudzanie to taki stały efekt?
Dla całości, a co, złe?Ovarin bierzesz dla inozytolu czy całości?
Monitoring robisz w okolicy owu żeby zobaczyć kiedy pęknie pęcherzyk. Jeśli wiesz kiedy miałaś owulację możesz iść po żeby zobaczyć czy była, jakie jest endometrium. Ja byłam tak i takPytanie a USG ginekologiczne do oceny wszystkiego w środku kiedy najlepiej robić? tak żeby antralne policzyć, zobaczyć czy z endometrium ok. ect.? Lepiej na początku czy kombinować przed owulką albo po żeby ocenić przy okazji owulacje?
A coś jeszcze bierzesz? Bo on się mocno pokrywa z ciazowymi typu pueria, prenatal itp. A inozytolu ma minio minioDla całości, a co, złe?
witaminę C i olej z wiesiołka tylkoA coś jeszcze bierzesz? Bo on się mocno pokrywa z ciazowymi typu pueria, prenatal itp. A inozytolu ma minio minio![]()
To kiedy mam testować? Pomożecie?Zobacz załącznik 1464307Zobacz załącznik 1464308
Apkikacja przesunela mi wyliczenie owulacji. Olac to czy faktycznie moja temp na to wskazuje?
Nie bierzesz choliny ani DHA w takim razie.witaminę C i olej z wiesiołka tylko