Bolilol
Fanka BB :)
bo nie wiem, że istniejąNie bierzesz choliny ani DHA w takim razie.
Dziękuję, zwrócę na to uwagę przy przeglądaniu supli na następny miesiąc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bo nie wiem, że istniejąNie bierzesz choliny ani DHA w takim razie.
Zastąp ovarin pueria uno. Jeśli potrzebujesz inozytolu to inofem w saszetkach, jeśli większej dawki to 2 saszetki dziennie, przy twojej prolaktynie od nowego cyklu sprobuj tez castangus 2 tabletkibo nie wiem, że istnieją
Dziękuję, zwrócę na to uwagę przy przeglądaniu supli na następny miesiąc
ja się na temperaturach nie znam, ale ja to bym sikała już według "pierwszej" owulacji, a później też według "drugiej" owulacji, ale ja to generalnie lubię sobie na coś posikać...To kiedy mam testować? Pomożecie?
dziękuję wspaniała kobieto za Twoje rady!Zastąp ovarin pueria uno. Jeśli potrzebujesz inozytolu to inofem w saszetkach, jeśli większej dawki to 2 saszetki dziennie, przy twojej prolaktynie od nowego cyklu sprobuj tez castangus 2 tabletki
Zawsze 1 rano, 1 wieczorem.
Witaminę C i olej możesz zostawić
Kiedy według Ciebie powinna być owulacja?To kiedy mam testować? Pomożecie?
jeżeli ta owulacja rzeczywiście będzie dzisiaj to już za późno na test - testy owulacyjne pokazują wzrost hormonu LH, który poprzedza owulacje o 12-36hDzisiaj ponoć mam owulacje z tego co kalendarz pokazuje,zastanawiam się żeby pierwszy raz kupić testy owulacyjne żeby zobaczyć czy ta owulka w ogóle u mnie występuje bo nigdy tego nie sprawdzałam testami .. jak tego używać ? W sensie są jakieś pory kiedy najlepiej powinno się to zrobić ? Wiem tyle ze używa się ich jak testów ciążowych i ze kreska powinna być czerwona ta 2 jeśli się ma owulke
Powiem Ci najlepiej testować kilka dni przed i nawet 3 razy dziennie dziewczyny potrafią zbadać żeby wyłapac peak, ale to mówi tylko o największym wzroście lh czyli dopiero owulacja wystąpi. Żeby mieć pewność czy owulacja była to monitoring i badanie progesteronu.Dzisiaj ponoć mam owulacje z tego co kalendarz pokazuje,zastanawiam się żeby pierwszy raz kupić testy owulacyjne żeby zobaczyć czy ta owulka w ogóle u mnie występuje bo nigdy tego nie sprawdzałam testami .. jak tego używać ? W sensie są jakieś pory kiedy najlepiej powinno się to zrobić ? Wiem tyle ze używa się ich jak testów ciążowych i ze kreska powinna być czerwona ta 2 jeśli się ma owulke