Owulacja
Fanka BB :)
Poka szlaczkiwiem, niestety taki skan dostałam, z opisu w ogóle nic nie wyczytam, bo same szlaczki. A to jedyne zdjęcie, na którym jest mierzone coś, co ma jeden wymiar.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poka szlaczkiwiem, niestety taki skan dostałam, z opisu w ogóle nic nie wyczytam, bo same szlaczki. A to jedyne zdjęcie, na którym jest mierzone coś, co ma jeden wymiar.
Oj to lichy wynikWychodzi i utrogestan też
To jest po polsku?a proszę
Łooo zakład, ze on sam się nie umie rozczytaća proszę
No właśnie bardzo lichy.... I w sumie nie wiem dlaczegoOj to lichy wynik
Już wracam do domuKiedy osikasz ten test?
Nie martw się, ja kiedyś dwa razy próbowałam przejść przez drzwi obrotowe w galerii po wieczornym seansie w kinie i byłam z mężem, za pierwszym razem weszłam i wyszłam w tym samym miejscu (śmiech ludzi bezcenny i mojego meza, który czekał na zewnątrz tez), podchodzę drugi raz i co? Szpilka mi spadła i została w środku galerii, wiec jeszcze raz musiałam się obkrecic do środka mój mąż do tej pory ma ze mnie ubaw jak podchodzę do takich drzwi i ostrzega, żebym się skupiła nie byłam w ciąży, byłam podekscytowana filmem, który obejrzałamJuż wracam do domu
Jak to nie jest ciąża to wymagam leczenia... narobiłam zakupów, przy kasie ogarnęłam, że portfel mam w innej torbie, a blikiem nie mogłam zapłacić. Wychodząc chciałam drzwi automatycznie otwierane otworzyć kluczykiem do auta ..... jestem zażenowana sama sobą
To na pewno objawy ciąży, idę po kawkę i czekam na ten pozytywny test, tylko nie karz mi długo czekać, bo emocjeJuż wracam do domu
Jak to nie jest ciąża to wymagam leczenia... narobiłam zakupów, przy kasie ogarnęłam, że portfel mam w innej torbie, a blikiem nie mogłam zapłacić. Wychodząc chciałam drzwi automatycznie otwierane otworzyć kluczykiem do auta ..... jestem zażenowana sama sobą
Mam podobne (Decapeptyl), ale w rezultacie niewykorzystane. Są super filmiki na YouTubie z instruktażem.Nie bo mam taki że coś tam mieszać trzeba i ten roztwór się wszczykuje