lady_in_blue
Fanka BB :)
A to rzeczywiście możesz tak odstawić od rękiMalutko 2mg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to rzeczywiście możesz tak odstawić od rękiMalutko 2mg
za wcześnieDziewczyny dzisiaj 7dpo, ale wyjątkowo w tym miesiącu kompletnie nic nie czuję. Jedynie wczoraj miałam dziwne uczucie mrowienia w jajniku/macicy. Chętnie bym już testowala, ale to za wcześnie?
Też ją właśnie wczoraj odkryłam... :-(ja ostatnio ciagle słucham piosenki „Bigger Than the Whole Sky” Taylor Swift idealnie oddaje to jak kobieta się czuje po poronieniu. Ta piosenka daje mi ukojenie.
A to rzeczywiście możesz tak odstawić od ręki. Mi potem zwiększyli na 5mg ale to też nic nie dało
. Ciekawe co mi immunolog powie
.
Eeee to jeszcze 3, 4 dni do upewnienia się.Chyba 9![]()
Dzis tylko beta moze cos wykryćDziewczyny dzisiaj 7dpo, ale wyjątkowo w tym miesiącu kompletnie nic nie czuję. Jedynie wczoraj miałam dziwne uczucie mrowienia w jajniku/macicy. Chętnie bym już testowala, ale to za wcześnie?
Ale zawsze po owulacji czułam piersi, robiłam się pełna, teraz zero objawówza wcześnie
też mam dziś 7dpo![]()
mnie bolą sutki i tyle. Ale ja już w ogóle nie zwracam uwagi na żadne objawy i z niczym ich nie łączę, bo miałam chyba wszystkie objawy świata już i nigdy nic to nie znaczyłoAle zawsze po owulacji czułam piersi, robiłam się pełna, teraz zero objawówa jak u Ciebie?