reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

mnie bolą sutki i tyle. Ale ja już w ogóle nie zwracam uwagi na żadne objawy i z niczym ich nie łączę, bo miałam chyba wszystkie objawy świata już i nigdy nic to nie znaczyło :p
ja jedynie coś innego w tym cyklu to to, że czułam kilka dni takie szczypania (?) w brzuchu i czasem pachwiny zabolały. Ale podobnie jak Ty - kompletnie z niczym tego nie łączę

reklama
ja jedynie coś innego w tym cyklu to to, że czułam kilka dni takie szczypania (?) w brzuchu i czasem pachwiny zabolały. Ale podobnie jak Ty - kompletnie z niczym tego nie łączę
a mi wyjątkowo nie spuchły cycki nawet trochę i wcale nie bolą a zawsze równo tydzień po owulacji tak ze 3 dni mam balony jak Pamela i wrażliwe na dotyk 😑 w sumie jak przestają boleć to już po tym wiem, że znowu lipa. Bym pomyślała, ze w ogóle nie było owulacji ale byłam przecież na usg i lekarz potwierdził, ze była 🫠 dziś 21 dc i też sobie siknęłam na teścik, dla sportu😬 oczywiście bez zaskoczenia ale spakowałam kolejne testy do plecaka i będę kontrolować dalej😎 jadę dziś pociągiem do Poznania, czy już zostało powiedziane dokładnie gdzie i o co na tym dworcu się ocierać?🤪

a mi wyjątkowo nie spuchły cycki nawet trochę i wcale nie bolą a zawsze równo tydzień po owulacji tak ze 3 dni mam balony jak Pamela i wrażliwe na dotyk 😑 w sumie jak przestają boleć to już po tym wiem, że znowu lipa. Bym pomyślała, ze w ogóle nie było owulacji ale byłam przecież na usg i lekarz potwierdził, ze była 🫠 dziś 21 dc i też sobie siknęłam na teścik, dla sportu😬 oczywiście bez zaskoczenia ale spakowałam kolejne testy do plecaka i będę kontrolować dalej😎 jadę dziś pociągiem do Poznania, czy już zostało powiedziane dokładnie gdzie i o co na tym dworcu się ocierać?🤪
możesz poprosić jakiegoś przechodnia, żeby wziął Cię za nogi i ciągnął przez cały dworzec 😁

paczajcie co mi na fb wyskoczyło 🤔

Załączniki

• Screenshot_20221110-100210_Facebook.jpg
    Screenshot_20221110-100210_Facebook.jpg
    212,8 KB · Wyświetleń: 94
  • Screenshot_20221110-100145_Facebook.jpg
    Screenshot_20221110-100145_Facebook.jpg
    281,5 KB · Wyświetleń: 93
reklama
Do góry