mylenne
Fanka BB :)
Czekamy na Twój!l
Bardzo nieładny
Mi się dla odmiany i śniło ze mam pozytywny może ten ze snu wystarczy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekamy na Twój!l
Bardzo nieładny
gdzie Twój test ?
Ja tam wale w kieliszek do walenia w szyjeJa mam swój prawilny kubeczek i sobie moczę.
Brzuch mnie boli jak na owu dziś chyba 34dc
Doba, mogę tu odpuścić bo widzę, że masz zaplanowane na 13.11l
Bardzo nieładny
Może za wcześnie skoro masz zaplanowane na 13.11?Wybarwia się, ale jest negatywny
Wybarwia się, ale jest negatywny
Na twoim miejscu dzialalabym juz po ustaniu krwawienia.ja mam teraz tylko jedno WIELKIE zmartwienie… kiedy mogę się znów starać? I kiedy wypadnie owulacja. Muszę w poniedziałek zapytać lekarza jak to wyglada.
Jestem wkurzona, że przez takie sytuacje znów wszystko się przeciąga…
Kiedys przez nią oblalam sobie spodnie, dywanik lazienkowy i ręce od tej pory nie uzywamja ostatnio odkryłam, że testy są zapakowane w kartonik, a w kartoniku jest ta taka saszetka, w której jest test, i ta saszetka jest po to, żeby do niej nasikac i moczyc w niej test
ile dpo?Tak.
Druga część plastiku zdejmuje od razu więc musicie patrzeć na rozebrany
nigdy nie użyłam i nie użyjeKiedys przez nią oblalam sobie spodnie, dywanik lazienkowy i ręce od tej pory nie uzywam