Owulacja
Fanka BB :)
No właśnie nie osądzaj i żyj jak chceszNie somdzem![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie nie osądzaj i żyj jak chceszNie somdzem![]()
Jak nos, to musi być jakaś analogia. W zdrowej ciąży jak cipką nie można to się rozcina brzuch. A jak ciąża jest w nosie to nie wiem... Może okiemPrzez nos?
No i może by był akurat jakiś empatyczny policjant co by zaproponował wyciśnięcie, ewentualnie by Cię przewieźli na sorW sumie wyobraziłam to sobie, jak na rynku mojego miasteczka siedzę bez majtek, a policja podchodzi i pyta: „Dlaczego pani obnaża się w miejscu publicznym?”
„Bo muszę wysuszyć pryszcza na waginie, nie widać?”
Tak! Proszę wsiadac na ciążowa karuzele śmiechu kto chce bombelka!
też chce wsiadać! Jestem dziś 2+4 jakoś!Tak! Proszę wsiadac na ciążowa karuzele śmiechu kto chce bombelka!![]()
Boze to prawie tak jak ja !też chce wsiadać! Jestem dziś 2+4 jakoś!
Chyba nam zazdroszczom bombelkuf
no pewa, że możesz! rozsiądź sięHej dziewczyny, wracam do was po 2 miesiącach w sierpniu zaczęliśmy nasz 1 cs i niestety skończyło sie CB. Badania wtedy pokazały, ze akurat w tym miesiącu zaczęłam chorować na hashimoto i miałam tsh 18. Wracam do was bo na czas zbicia tsh potrzebowałam sie wyciszyć. W tym miesiącu udało mi sie zbić już do 3 i dostaliśmy zielone światło, żeby działać w tym miesiącu. Aktualnie jestem w 6 dc, zaczynam w tym miesiącu robić testy owulacyjne. Przeczytałam oczywiście cały wątek i listopadowy i październikowy, zajęło mi to kilka dni. Czy mogę do was dołączyć i zapisać się na testowanie na 29.11? Co prawda nie wiem czy zdążymy żeby mój mąż wrócił przed owulacja ale trzymam kciuki, ze się uda
.