Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja teraz nie biore to Ci powiem xD ale wydaje mi się, ze owu była późnejDziewczyny, a czy któraś z was miała tak, że brała inozytol przez jakiś czas, a potem go odstawiła i miesiączki przychodziły normalnie?
Ja zaczęłam brać inozytol i z cykli 30 dniowych w tym miesiącu miałam 27 . Dlatego tez nie wiem co mi w tym miesiącu zrobi czy znowu będę miała krótszy czy normalnie. A Ty długo bierzesz i czemu chcesz odstawić? Skrócił Ci cykle? Mojej siostrze pomimo odstawienia normalnie przychodziły tylko cykl miała dłuższy trochę.Dziewczyny, a czy któraś z was miała tak, że brała inozytol przez jakiś czas, a potem go odstawiła i miesiączki przychodziły normalnie?
Ja też chcę! 2+5! Spotkamy się na porodówce!też chce wsiadać! Jestem dziś 2+4 jakoś!
A ja gin bezalkoholowe z oranżadą!ja też endometrium samo się nie zrobi
Koleżanko a u Ciebie to nie za późno na hodowanie endo i se wymówki robisz?ja też endometrium samo się nie zrobi
Bo mi się już nie chce go braćJa zaczęłam brać inozytol i z cykli 30 dniowych w tym miesiącu miałam 27 . Dlatego tez nie wiem co mi w tym miesiącu zrobi czy znowu będę miała krótszy czy normalnie. A Ty długo bierzesz i czemu chcesz odstawić? Skrócił Ci cykle? Mojej siostrze pomimo odstawienia normalnie przychodziły tylko cykl miała dłuższy trochę.
Ja dzisiaj już 4+1Ja też chcę! 2+5! Spotkamy się na porodówce!
kobieta kobiecie..Koleżanko a u Ciebie to nie za późno na hodowanie endo i se wymówki robisz?
A tak uzupełniając, że mi się go już nie chce brać, to biorę go od maja, po 6 tabletek dziennie. I ciąży jak nie było, tak nie ma. Już mi się totalnie nie chce o nim myśleć, zamawiać go z neta, bo w aptece nie ma, czekać na paczkę, w sumie nawet już mi szkoda na to kasy. I się tak po prostu zastanawiam, na ile mi się wydłuży cykl po tym jak odstawie a na ile mi to da złudną nadzieję w stylu "póki nie ma miesiączki jest szansa na ciążę".Ja zaczęłam brać inozytol i z cykli 30 dniowych w tym miesiącu miałam 27 . Dlatego tez nie wiem co mi w tym miesiącu zrobi czy znowu będę miała krótszy czy normalnie. A Ty długo bierzesz i czemu chcesz odstawić? Skrócił Ci cykle? Mojej siostrze pomimo odstawienia normalnie przychodziły tylko cykl miała dłuższy trochę.