reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

No ale nawet z tym spadkiem to temperatura jednak utrzymuje się w tej grupie wyższych temperatur... a u ciebie byly wartosci nawet powyzej 37. Czy nie ma to znaczenia?

Ja z kolei się boję, że plemniki z seksu 24 przed owu nie dały rady, a te w dniu owu były za słabe (bo między tymi dwoma stosunkami była tylko 24h przerwa). Booooziu...chce już wiedzieć 😀
Ponoć, temperatura nie moze spaść ponizej tej w dniu owulacji i wtedy są szanse, ale jak temperatura spada to i chyba prog leci, więc nie mam na co liczyć. Dzis wylaczyli nam prąd na 6 h, więc wrociłam z rana do lozka, przespałam 4h i zmierzylam z ciekawosci temperaturę i wyszła 37,18, ale wiadomo ze ona nijak do wykresu bo ja mierze miedzy 5 a 6, a tu pomiar był o 14 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Moje zamówione testy przyszły😂🤪🤣 to chyba znak z nieba 🤜🤯🤛

Załączniki

• 20221104_150526.jpg
    20221104_150526.jpg
    938,1 KB · Wyświetleń: 95
Ostatnia edycja:
reklama
Zamówiłam rozmowę telefoniczną z gin i dostałam skierowania na LH, FSH, prolaktyna, tarczyca, estriadol, AMH i USG ginekolog. dla oceny co tam się dzieje. Brakuje mi tu progesteronu, ale to chyba i tak po owu sprawdzę żeby wiedzieć...za 2 dni @ i zabieram się za badania. Będę was goniła.... Studiuję teraz suplementy, więc podpowiedzcie co bierzecie, bo już co wasi faceci ogarnęłam :)

Zamówiłam rozmowę telefoniczną z gin i dostałam skierowania na LH, FSH, prolaktyna, tarczyca, estriadol, AMH i USG ginekolog. dla oceny co tam się dzieje. Brakuje mi tu progesteronu, ale to chyba i tak po owu sprawdzę żeby wiedzieć...za 2 dni @ i zabieram się za badania. Będę was goniła.... Studiuję teraz suplementy, więc podpowiedzcie co bierzecie, bo już co wasi faceci ogarnęłam:)
Ja piłam inofem, ale nie bierz nic bez badan i konsultacji ich wyników z ginem. Od kiedy spóźniał mi się okres w poprzednim cyklu nic nie brałam i owulka była 2 dni temu.
Ponoć, temperatura nie moze spaść ponizej tej w dniu owulacji i wtedy są szanse, ale jak temperatura spada to i chyba prog leci, więc nie mam na co liczyć. Dzis wylaczyli nam prąd na 6 h, więc wrociłam z rana do lozka, przespałam 4h i zmierzylam z ciekawosci temperaturę i wyszła 37,18, ale wiafomoz ze ona nijak fo wykresu bo ja mierze miedzy 5 a 6, a tu pomiar był o 14 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Moje zamówione testy przyszły😂🤪🤣 to chyba znak z nieba 🤜🤯🤛
A czujesz, że @ sie zbliża?
Ja jestem totalnie wystfiona na buzi... serio w owulke wyrósł mi syf na środku czoła, wczoraj na brodzie, dzisiaj jeszcze kilka 😆

Zamówiłam rozmowę telefoniczną z gin i dostałam skierowania na LH, FSH, prolaktyna, tarczyca, estriadol, AMH i USG ginekolog. dla oceny co tam się dzieje. Brakuje mi tu progesteronu, ale to chyba i tak po owu sprawdzę żeby wiedzieć...za 2 dni @ i zabieram się za badania. Będę was goniła.... Studiuję teraz suplementy, więc podpowiedzcie co bierzecie, bo już co wasi faceci ogarnęłam :)
Dostałaś skierowanie na amh? 🤩

Ja piłam inofem, ale nie bierz nic bez badan i konsultacji ich wyników z ginem. Od kiedy spóźniał mi się okres w poprzednim cyklu nic nie brałam i owulka była 2 dni temu.

A czujesz, że @ sie zbliża?
Ja jestem totalnie wystfiona na buzi... serio w owulke wyrósł mi syf na środku czoła, wczoraj na brodzie, dzisiaj jeszcze kilka 😆
Czuję ciągnięcia, zakłucia jakby mi ktoś linki pod skorą na pipce zaciągał. Wczoraj bolał mnie miesiączkowo brzuch przez jakiś czas i miałam takie odczucie mokrości, ze juz myślałam, ze ja jade po testy a @ dostanę pewnie, sluz bialy troszke wodnisty, cycki w normie, nie bolą i nie są wrazliwsze. I tyle nic wiecej, nie czuję sie ani ma ciążę ani na @. Mam jeszcze 5 dni, moze zaczai się taki lajtowy bezobjawowy.

Czuję ciągnięcia, zakłucia jakby mi ktoś linki pod skorą na pipce zaciągał. Wczoraj bolał mnie miesiączkowo brzuch przez jakiś czas i miałam takie odczucie mokrości, ze juz myślałam, ze ja jade po testy a @ dostanę pewnie, sluz bialy troszke wodnisty, cycki w normie, nie bolą i nie są wrazliwsze. I tyle nic wiecej, nie czuję sie ani ma ciążę ani na @. Mam jeszcze 5 dni, moze zaczai się taki lajtowy bezobjawowy.
A miałaś monitoring?

reklama
Do góry