reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

No ale nawet z tym spadkiem to temperatura jednak utrzymuje się w tej grupie wyższych temperatur... a u ciebie byly wartosci nawet powyzej 37. Czy nie ma to znaczenia?

Ja z kolei się boję, że plemniki z seksu 24 przed owu nie dały rady, a te w dniu owu były za słabe (bo między tymi dwoma stosunkami była tylko 24h przerwa). Booooziu...chce już wiedzieć 😀
Ponoć, temperatura nie moze spaść ponizej tej w dniu owulacji i wtedy są szanse, ale jak temperatura spada to i chyba prog leci, więc nie mam na co liczyć. Dzis wylaczyli nam prąd na 6 h, więc wrociłam z rana do lozka, przespałam 4h i zmierzylam z ciekawosci temperaturę i wyszła 37,18, ale wiadomo ze ona nijak do wykresu bo ja mierze miedzy 5 a 6, a tu pomiar był o 14 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Moje zamówione testy przyszły😂🤪🤣 to chyba znak z nieba 🤜🤯🤛

Załączniki

• 20221104_150526.jpg
    20221104_150526.jpg
    938,1 KB · Wyświetleń: 99
Ostatnia edycja:
reklama
Zamówiłam rozmowę telefoniczną z gin i dostałam skierowania na LH, FSH, prolaktyna, tarczyca, estriadol, AMH i USG ginekolog. dla oceny co tam się dzieje. Brakuje mi tu progesteronu, ale to chyba i tak po owu sprawdzę żeby wiedzieć...za 2 dni @ i zabieram się za badania. Będę was goniła.... Studiuję teraz suplementy, więc podpowiedzcie co bierzecie, bo już co wasi faceci ogarnęłam :)

Zamówiłam rozmowę telefoniczną z gin i dostałam skierowania na LH, FSH, prolaktyna, tarczyca, estriadol, AMH i USG ginekolog. dla oceny co tam się dzieje. Brakuje mi tu progesteronu, ale to chyba i tak po owu sprawdzę żeby wiedzieć...za 2 dni @ i zabieram się za badania. Będę was goniła.... Studiuję teraz suplementy, więc podpowiedzcie co bierzecie, bo już co wasi faceci ogarnęłam:)
Ja piłam inofem, ale nie bierz nic bez badan i konsultacji ich wyników z ginem. Od kiedy spóźniał mi się okres w poprzednim cyklu nic nie brałam i owulka była 2 dni temu.
Ponoć, temperatura nie moze spaść ponizej tej w dniu owulacji i wtedy są szanse, ale jak temperatura spada to i chyba prog leci, więc nie mam na co liczyć. Dzis wylaczyli nam prąd na 6 h, więc wrociłam z rana do lozka, przespałam 4h i zmierzylam z ciekawosci temperaturę i wyszła 37,18, ale wiafomoz ze ona nijak fo wykresu bo ja mierze miedzy 5 a 6, a tu pomiar był o 14 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Moje zamówione testy przyszły😂🤪🤣 to chyba znak z nieba 🤜🤯🤛
A czujesz, że @ sie zbliża?
Ja jestem totalnie wystfiona na buzi... serio w owulke wyrósł mi syf na środku czoła, wczoraj na brodzie, dzisiaj jeszcze kilka 😆

Zamówiłam rozmowę telefoniczną z gin i dostałam skierowania na LH, FSH, prolaktyna, tarczyca, estriadol, AMH i USG ginekolog. dla oceny co tam się dzieje. Brakuje mi tu progesteronu, ale to chyba i tak po owu sprawdzę żeby wiedzieć...za 2 dni @ i zabieram się za badania. Będę was goniła.... Studiuję teraz suplementy, więc podpowiedzcie co bierzecie, bo już co wasi faceci ogarnęłam :)
Dostałaś skierowanie na amh? 🤩

Ja piłam inofem, ale nie bierz nic bez badan i konsultacji ich wyników z ginem. Od kiedy spóźniał mi się okres w poprzednim cyklu nic nie brałam i owulka była 2 dni temu.

A czujesz, że @ sie zbliża?
Ja jestem totalnie wystfiona na buzi... serio w owulke wyrósł mi syf na środku czoła, wczoraj na brodzie, dzisiaj jeszcze kilka 😆
Czuję ciągnięcia, zakłucia jakby mi ktoś linki pod skorą na pipce zaciągał. Wczoraj bolał mnie miesiączkowo brzuch przez jakiś czas i miałam takie odczucie mokrości, ze juz myślałam, ze ja jade po testy a @ dostanę pewnie, sluz bialy troszke wodnisty, cycki w normie, nie bolą i nie są wrazliwsze. I tyle nic wiecej, nie czuję sie ani ma ciążę ani na @. Mam jeszcze 5 dni, moze zaczai się taki lajtowy bezobjawowy.

Czuję ciągnięcia, zakłucia jakby mi ktoś linki pod skorą na pipce zaciągał. Wczoraj bolał mnie miesiączkowo brzuch przez jakiś czas i miałam takie odczucie mokrości, ze juz myślałam, ze ja jade po testy a @ dostanę pewnie, sluz bialy troszke wodnisty, cycki w normie, nie bolą i nie są wrazliwsze. I tyle nic wiecej, nie czuję sie ani ma ciążę ani na @. Mam jeszcze 5 dni, moze zaczai się taki lajtowy bezobjawowy.
A miałaś monitoring?

reklama
Do góry