reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

Będziesz jeszcze testować?
Mam jeszcze 1 test pink strumieniowy na jutro. Bo dzis zamiast testów omyłkowo wyslali mi suple🤣🤪
Znowu miesiączkowo pobolewa mnie brzuch. Jak test jutro nie wyjdzie, to juz spokojnie czekam na @. Jesli jutro temperatura bardziej w dol, to juz nie ma szans na ciążę .

reklama
Jutro znowu zrobię, ale raczej nastawiam się na przesunięcie w cyklu spowodowane uj wie czym.

Może tym Covidem faktycznie🤷🏻‍♀️?
W pierwszej ciąży 2 testy mi wyszły negatywne . Jeden robiłam dzień po dniu spodziewanej @, drugi 2 dni później dopiero w dniu kiedy powinien się okres skończyć wyszla bardzo blada kreska a robiłam betę tego samego dnia i wyszła 250 ...

Ponoć, temperatura nie moze spaść ponizej tej w dniu owulacji i wtedy są szanse, ale jak temperatura spada to i chyba prog leci, więc nie mam na co liczyć. Dzis wylaczyli nam prąd na 6 h, więc wrociłam z rana do lozka, przespałam 4h i zmierzylam z ciekawosci temperaturę i wyszła 37,18, ale wiadomo ze ona nijak do wykresu bo ja mierze miedzy 5 a 6, a tu pomiar był o 14 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Moje zamówione testy przyszły😂🤪🤣 to chyba znak z nieba 🤜🤯🤛
Pachnotkę na alergię Ci wysłali :D :D
Liczę na to, że jednak Ci temperatura wystrzeli w górę, a okres nie przyjdzie. Nadzieja zawsze jest ;)

A u mnie dzisiaj 7/8 dni po owu i siedząc przed kompem zaczęła mi lecieć krew z nosa.. Oczywiście moja głowa już zaczyna myśleć... A może to objaw implantacji 🤣🤣 to pewnie przez acard, który mi rozrzedza krew.
Cycki mnie bolą mocno już od samej owulacji.
Temp na razie w dobrym kierunku ;)

Załączniki

• IMG_20221104_171316.jpg
    IMG_20221104_171316.jpg
    110 KB · Wyświetleń: 58
W pierwszej ciąży 2 testy mi wyszły negatywne . Jeden robiłam dzień po dniu spodziewanej @, drugi 2 dni później dopiero w dniu kiedy powinien się okres skończyć wyszla bardzo blada kreska a robiłam betę tego samego dnia i wyszła 250 ...
Czyli niektóre testy pokazują kreskę jak nie ma bety, a inne nie pokazują jak jest powyżej 200 😅🤔

Pachnotkę na alergię Ci wysłali :D :D
Liczę na to, że jednak Ci temperatura wystrzeli w górę, a okres nie przyjdzie. Nadzieja zawsze jest ;)

A u mnie dzisiaj 7/8 dni po owu i siedząc przed kompem zaczęła mi lecieć krew z nosa.. Oczywiście moja głowa już zaczyna myśleć... A może to objaw implantacji 🤣🤣 to pewnie przez acard, który mi rozrzedza krew.
Cycki mnie bolą mocno już od samej owulacji.
Temp na razie w dobrym kierunku ;)
Bardzo ladna temperaturka ...❤❤❤trzymam kciuki🤞🤞
Pachnotka się przyda na wiosnę na alergie to zatrzymam ją...🤪
Nie będę juz zamawiać pinkow. Wystarczy mi ten jutrzejszy.

reklama
Do góry