reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

@Króliczek2610 niezła ta twoja szwagierka, prawie jak moja. Nic nie zrobi w domu, nawet na spacer nie jest w stanie się zebrać, ale do mamusi 200km to daje radę jeździć 😃😃😃

Eh ... Brak słów 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ dobrze że z nią nie mieszkam 😁
Ostatnio dodała relacje na FB umalowana z brzuchem wypiętym w przód, z opisem czekamy na Ciebie Aniołku 🤣 i tak sobie przypomniałam jak była w pierwszej ciąży to tak samo zdjęcia i na FB a jak trzeba było do dziecka w nocy wstać to budziła faceta, jak pampersa zmienić to też on musiał, nakarmić to samo, a ona tylko na paznokcie jeździła i zdjęcia robiła z dzieckiem 🤷🏻‍♀️ dlatego mam na nią taka alergie....

reklama
Eh ... Brak słów 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ dobrze że z nią nie mieszkam 😁
Ostatnio dodała relacje na FB umalowana z brzuchem wypiętym w przód, z opisem czekamy na Ciebie Aniołku 🤣 i tak sobie przypomniałam jak była w pierwszej ciąży to tak samo zdjęcia i na FB a jak trzeba było do dziecka w nocy wstać to budziła faceta, jak pampersa zmienić to też on musiał, nakarmić to samo, a ona tylko na paznokcie jeździła i zdjęcia robiła z dzieckiem 🤷🏻‍♀️ dlatego mam na nią taka alergie....
typowa madka polka karyna 🤦‍♀️

oczywiście, że planuje seks ! Jeszcze przez kolejne 2, 3 dni przynajmniej 😁
osłabiony organizm sprzyja zapłodnieniu i zagniezdzeniu, więc chętnie bym nawet przytuliła przeziębienie 😜
To może i my dziś spróbujemy 😃 chociaż mąż przeziębiony i faszeruje sie ibumem zatoki,całe szczęście że to wczoraj go wzięło jak już było po seksie w szczytowym momencie 😀 u mnie nie tak łatwo o przeziębienie, śpię obok zakatarzonego męża i nic.. jego lekko przewieje i już chory

To może i my dziś spróbujemy 😃 chociaż mąż przeziębiony i faszeruje sie ibumem zatoki,całe szczęście że to wczoraj go wzięło jak już było po seksie w szczytowym momencie 😀 u mnie nie tak łatwo o przeziębienie, śpię obok zakatarzonego męża i nic.. jego lekko przewieje i już chory
Ja mojemu mówię, że na ból głowy najlepszy jest seks. To może i na przeziębienie też być lekarstwem, nie?;)

reklama
Do góry