reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

@Króliczek2610 niezła ta twoja szwagierka, prawie jak moja. Nic nie zrobi w domu, nawet na spacer nie jest w stanie się zebrać, ale do mamusi 200km to daje radę jeździć 😃😃😃

Eh ... Brak słów 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ dobrze że z nią nie mieszkam 😁
Ostatnio dodała relacje na FB umalowana z brzuchem wypiętym w przód, z opisem czekamy na Ciebie Aniołku 🤣 i tak sobie przypomniałam jak była w pierwszej ciąży to tak samo zdjęcia i na FB a jak trzeba było do dziecka w nocy wstać to budziła faceta, jak pampersa zmienić to też on musiał, nakarmić to samo, a ona tylko na paznokcie jeździła i zdjęcia robiła z dzieckiem 🤷🏻‍♀️ dlatego mam na nią taka alergie....

reklama
Eh ... Brak słów 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ dobrze że z nią nie mieszkam 😁
Ostatnio dodała relacje na FB umalowana z brzuchem wypiętym w przód, z opisem czekamy na Ciebie Aniołku 🤣 i tak sobie przypomniałam jak była w pierwszej ciąży to tak samo zdjęcia i na FB a jak trzeba było do dziecka w nocy wstać to budziła faceta, jak pampersa zmienić to też on musiał, nakarmić to samo, a ona tylko na paznokcie jeździła i zdjęcia robiła z dzieckiem 🤷🏻‍♀️ dlatego mam na nią taka alergie....
typowa madka polka karyna 🤦‍♀️

oczywiście, że planuje seks ! Jeszcze przez kolejne 2, 3 dni przynajmniej 😁
osłabiony organizm sprzyja zapłodnieniu i zagniezdzeniu, więc chętnie bym nawet przytuliła przeziębienie 😜
To może i my dziś spróbujemy 😃 chociaż mąż przeziębiony i faszeruje sie ibumem zatoki,całe szczęście że to wczoraj go wzięło jak już było po seksie w szczytowym momencie 😀 u mnie nie tak łatwo o przeziębienie, śpię obok zakatarzonego męża i nic.. jego lekko przewieje i już chory

To może i my dziś spróbujemy 😃 chociaż mąż przeziębiony i faszeruje sie ibumem zatoki,całe szczęście że to wczoraj go wzięło jak już było po seksie w szczytowym momencie 😀 u mnie nie tak łatwo o przeziębienie, śpię obok zakatarzonego męża i nic.. jego lekko przewieje i już chory
Ja mojemu mówię, że na ból głowy najlepszy jest seks. To może i na przeziębienie też być lekarstwem, nie?;)

reklama
Do góry