Helilo
Fanka BB :)
Mężu fertilman@Madame JS @lady_in_blue Moja Drogie, czy brałyście/bierzecie jakieś suple na polepszenie komórek? Biorę tylko kwas foliowy swansson, wit. D 4000 j., aspargin
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mężu fertilman@Madame JS @lady_in_blue Moja Drogie, czy brałyście/bierzecie jakieś suple na polepszenie komórek? Biorę tylko kwas foliowy swansson, wit. D 4000 j., aspargin
mój mąż też kończy fertilman plus i muszę się rozejrzeć za czymś przystępniejszym do spożycia bo te 4 wielkie tablety to hardcore do łykania sama obecnie jestem na pueri uno oraz kupiłam olej z wiesiołka i castangus. To już się podepnę do pytania - czy to nie za dużo szczęścia oraz czy któraś zapodaje podobny zestaw?Mężu fertilman
Hejmój mąż też kończy fertilman plus i muszę się rozejrzeć za czymś przystępniejszym do spożycia bo te 4 wielkie tablety to hardcore do łykania sama obecnie jestem na pueri uno oraz kupiłam olej z wiesiołka i castangus. To już się podepnę do pytania - czy to nie za dużo szczęścia oraz czy któraś zapodaje podobny zestaw?
Ja teżJa niestety jeszcze często to słyszę
Niby tak. Przede wszystkim Pueria Uno lub Pregna Start, lub taki tutejszy specyfik również, o wiele bardziej witaminowy, ale wszystko z metylowanym kwasem foliowym.@Madame JS @lady_in_blue Moja Drogie, czy brałyście/bierzecie jakieś suple na polepszenie komórek? Biorę tylko kwas foliowy swansson, wit. D 4000 j., aspargin
PS. Dodam tylko, że embriolog nie kazał mi brać nic oprócz kwasu foliowego i prowadzić zdrowy tryb życia...@Madame JS @lady_in_blue Moja Drogie, czy brałyście/bierzecie jakieś suple na polepszenie komórek? Biorę tylko kwas foliowy swansson, wit. D 4000 j., aspargin
Pueria Uno, witamina D dodatkowo jeszcze 2000 jednostek, inozytol z Aliness + metforminę od diabetologa, witaminę A+E od @Zazuu (;D), Magne B6.@Madame JS @lady_in_blue Moja Drogie, czy brałyście/bierzecie jakieś suple na polepszenie komórek? Biorę tylko kwas foliowy swansson, wit. D 4000 j., aspargin