reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
No właśnie - grypa. Młody zaczął od niedzieli, ja moglabym powiedzieć ze mam wszelkie dolegliwości ciążowe. Bol glowy, brzucha, mdlosci....a za wszystko to odpowiada najpewniej grypa żołądkowa 🤢🤢🤢🤯 ale śniadanie juz chlonę i piorę od rana zasraną przez synka pościel.😑
Ja do pracy pojechałam, ale chyba do końca nie wytrwam :(
Współczuje maluszkowi :(

@Zazuu wiesz co może być powodem, że nadal nie mam @? Czuje się okropnie, jakby chora.. podbrzusze mnie cały czas boli od 15 dni praktycznie że dzisiaj już wzięłam nospe. Zawsze po ovi @ przychodził na 14 dzień równo jak w zegarku rano a dzisiaj już 17 dzień i nic.. nawet plamień.. do mojej ginekolog jestem umówiona ale dopiero za tydzień w piątek. Endometrium było piękne, wiec nie wiem co się dzieje :/

@Zazuu wiesz co może być powodem, że nadal nie mam @? Czuje się okropnie, jakby chora.. podbrzusze mnie cały czas boli od 15 dni praktycznie że dzisiaj już wzięłam nospe. Zawsze po ovi @ przychodził na 14 dzień równo jak w zegarku rano a dzisiaj już 17 dzień i nic.. nawet plamień.. do mojej ginekolog jestem umówiona ale dopiero za tydzień w piątek. Endometrium było piękne, wiec nie wiem co się dzieje :/

Ale Ty chyba miałaś dodatnia bete co?

a próg był 2.1 bodajże.. wiec już dawno powinno ze mnie lecieć bo robiłam w sobotę. Nie liczę tej bety jako ciąże nawet.. bo to może być tak samo pozostałość zastrzyku jakimś cudem..

Tak, ale taka beta może też mieć wpływ na brak okresu, jak nie przyjdzie to bym to jeszcze Skontrolowała po 48 godzinach

reklama
A Ty nie brałaś Duphastonu?

Do góry