reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Brunatna, więc na razie obserwuję.
Przy każdej ciąży miałam krwiaki. Przyjmuje też heparynę, więc tych przyczyn może być wiele.
Obserwuję. Na razie tylko chlupnęła niewielka ilość.

Strasznie chciałabym żebyś zbadała proga i przyrost bety. Wiem jakie masz motywacje żeby tego nie robić i naprawdę je szanuje, ale po prostu się martwię. Na pewno zdajesz sobie sprawę, że takie plamienia nie muszą nic znaczyć, ale niestety mogą też być markerem cp. Naprawdę im szybciej się to wykluczy tym lepiej🥺

poczekaj!! Wiem, ze trudno Ci uwierzyć i może to być powtórka, ale nie musi! Ściskam Cię z całej sił.
zobaczymy, jak zacznie mnie boleć brzuch i plecy to umowie się na szybką wizytę. Ja już przeżyłam 3 poronienia, wiem jak to wszystko działa. Krwawienie z krwiaka, krwawienie w poronieniu i poronienie zatrzymane. Wszystko mi znane. Czekam, zobaczymy.
Dzięki ❤️🙏

reklama
Umówiłam się na 6 grudnia w klinice. Poczytałam kogo polecają u nas w mieście i na szczęście nie jest to jakiś odległy termin. To będzie 29 dc. a nuż da się załapać na stymulację jeszcze w grudniu? Idę za ciosem, przejdę jedną procedurę. Jak się nie uda to przynajmniej będę mogła sobie powiedzieć, że zrobiłam wszystko co było w mojej mocy.
W sensie na stymulację ivf kilka dni później?
Najpierw myślę że musisz mieć wszystkie wymagane badania zrobione więc to może nie być aż tak szybko ale trzymam kciuki, żeby było szybko :-).

Do góry