Malwina89
Fanka BB :)
Dziękuję Tobie też gratulujęGratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję Tobie też gratulujęGratulacje
Mój Stary po prostu bierze tran Hasco w związku z tym, że to lekPonawiam pytanie, ponieważ nie dostałam odpowiedzi na staraczkach- polećcie, proszę jakąś przyzwoitą Omegę dla chłopa.
Tylko nie w formie płynu. On mi żadnego oleju nie wypije . Jedynie kapsułki wchodzą w grę.
Czyli nasze jajka będą prima sort i w dodatku młode jak Krzysztof Ibisz
Tak jak pisały dziewczyny- dopiero monitoring pozwoli stwierdzić, czy faktycznie masz owulacje.Hm to bardzo ciekawe co mówisz, muszę rzeczywiście spróbować z temperatura. Ale jak wytłumaczyć to ze testów owulacyjnych wychodzi owulacja 17 dnia a 25 dostaje okresu?
kurcze czyli jak temperatura rośnie to też nie oznacza owulacji? To ja chyba też będę musiała spróbować na jakiś monitoring iść bo cykle mam regularne może jednak z nimi jest coś nie takTak jak pisały dziewczyny- dopiero monitoring pozwoli stwierdzić, czy faktycznie masz owulacje.
Ja myślałam, że mam- paski ciemnialy, temperatura rosła w drugiej połowie cyklu i nagle po 7-10 dniach okres. No i na monitoringu się okazało, że niby coś u mnie rośnie, ale bez szansy na dojrzałość w odpowiednim momencie.
kurcze czyli jak temperatura rośnie to też nie oznacza owulacji? To ja chyba też będę musiała spróbować na jakiś monitoring iść bo cykle mam regularne może jednak z nimi jest coś nie tak
Nie do końca rozumiem to, co się u mnie dzieje, więc nie wiem, na ile te moje obserwacje są trafne, na ile przypadkowo zbieżne. Faktem jest, że temperatura rosła mi w drugiej połowie cyklu, ale tak koło 20 dnia, gdzie cykle mam 25-27 (jeden trafił mi się 37 dni).kurcze czyli jak temperatura rośnie to też nie oznacza owulacji? To ja chyba też będę musiała spróbować na jakiś monitoring iść bo cykle mam regularne może jednak z nimi jest coś nie tak
ok dziękuję to jeszcze poobserwujeJeśli masz regularne cykle, pozytywne testu pokrywają się z pomiarem temperatury, a faza wyższych temperatur trwa minimum 10 dni to w zasadzie możesz z prawie 100% pewnością stwierdzić, że masz owulacje. Wiadomo, że jedyna rzecz jaką daje 100% to ciąża
Ja to chyba nigdy nie dotrzymam ciąży...
4 raz i scenariusz powtarzamy. Zawsze to samo.
Cieszyłam się, że do tej pory żadnych plamień w tych początkach. I dzisiaj bach, są plamienia.
No już nie dam rady kolejnego scenariusza ciągnąć...
Tyle znajomych urodziło zdrowe dzieci. Przetrwały cała ciążę.
Jakie to jest niesprawiedliwe.
Potrzebuje pozytywnych emocji .