Bolilol
Fanka BB :)
ale dziadostwo te testy!tak, już jestem po okresie
A Ty masz kopala w dupala za to, że nam nic nie napisałaś wcześniej!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale dziadostwo te testy!tak, już jestem po okresie
U Muszkietery 1 chyba na 3 dni lub 5 dni przed ovu wystarczył... tak coś pamiętam.Już po wizycie. Jak myślałam, już po owu, płyn w zatoce jest. Endo 9,5. Niby wszystko ok. Tylko czy ten jeden seks wystarczy
ale dziadostwo te testy!
A Ty masz kopala w dupala za to, że nam nic nie napisałaś wcześniej!
Ja już tak każde robię. Na razie to żadnego cienia.easy home. Co mogę powiedzieć nigdy nie lejcie na testy, tylko moczcie w kubku. Jak miałam jakiekolwiek fałszywe kreski to zawsze jak sikam na test
Ty tu pięknych oczu nie rób, żeby mi to było ostatni raz! ;>
Ja to się tak zszkowalam kreska, że nawet nie spojrzałamEasyHome jak zbliżysz to widać
Bez wielkich nadziei czekam na grudzień i testy.U Muszkietery 1 chyba na 3 dni lub 5 dni przed obu wystarczył... tak coś pamiętam.