Wika.00
Fanka BB :)
Zobacz załącznik 1468258
O taki był
Widać coś i to bez przyglądania się. Robiłaś jeszcze inny test?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobacz załącznik 1468258
O taki był
No jak dla mnie to wcale nie taki słaby ten cień. Dla mnie to krechę widać jak nic.O taki był
Serio, widać jak nicZobacz załącznik 1468258
O taki był
tak, już jestem po okresieWidać coś i to bez przyglądania się. Robiłaś jeszcze inny test?
Ciekawe od czego to zależy. Pisałyście O testeo ze badziewne a ja z 50 obsikalam w różnych cyklach i nic nie wyszłoCo za skurwiel...
Ale ja nie lubię tych testów. Też mnie w chooya cięły tylko nie aż tak
Szok szok szok ta krecha taka przecież widoczna... Co to za testy?tak, już jestem po okresie
tak, już jestem po okresie
EasyHome jak zbliżysz to widaćSzok szok szok ta krecha taka przecież widoczna... Co to za testy?
easy home. Co mogę powiedzieć nigdy nie lejcie na testy, tylko moczcie w kubku. Jak miałam jakiekolwiek fałszywe kreski to zawsze jak sikam na testSzok szok szok ta krecha taka przecież widoczna... Co to za testy?