reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Sikne z rana jeszcze na dwóch różnych firmach. Doradźcie mi teraz iść jutro na betę i powtórkę zrobić po 72 h w poniedziałek? Czy poczekać do soboty i po 48h? Zbadam tez jeszcze raz progesteron chyba dla pewności. 🫣
Jutro❤ czy
Pojutrze i powtórz ☺️

Juz wiem, co oznacza symbol b w apce premom Podstawowa Temperatura Ciała 😁😁😁

Przyleciał Malż, wrocił mam nadzieję idealnie w czas i komórka nie zdechła od tego czekania. Przyjemny seksik powitalny i już sobie smacznie śpi a ja konserwuje materiał.😁😁😁
Dobrej nocy dziewczyny

Jutro❤ czy
Pojutrze i powtórz ☺️

Juz wiem, co oznacza symbol b w apce premom Podstawowa Temperatura Ciała 😁😁😁

Przyleciał Malż, wrocił mam nadzieję idealnie w czas i komórka nie zdechła od tego czekania. Przyjemny seksik powitalny i już sobie smacznie śpi a ja konserwuje materiał.😁😁😁
Dobrej nocy dziewczyny
Konserwuj przez noc 😂💕💕 Dobranoc 💕

A czy ma któraś z Was plamienia owulacyjne czy to taki jednorozec jak plamienia implantacyjne? Jak macie to kiedy: przed owu/w trakcie/po? Mam jakieś jasnoróżowe plamienia na papierze toaletowym i nie wiem o co chodzi.

Gdzie te piękne czasy na anty, jak @ przychodzila jak w zegarku i żadnych plamien nie było? Ba, przed anty też nie miałam. A teraz kuźwa w każdym cyklu coś.

A czy ma któraś z Was plamienia owulacyjne czy to taki jednorozec jak plamienia implantacyjne? Jak macie to kiedy: przed owu/w trakcie/po? Mam jakieś jasnoróżowe plamienia na papierze toaletowym i nie wiem o co chodzi.

Gdzie te piękne czasy na anty, jak @ przychodzila jak w zegarku i żadnych plamien nie było? Ba, przed anty też nie miałam. A teraz kuźwa w każdym cyklu coś.
Ja miałam w tym miesiącu jasny brązowy śluz 2 dni przed owu. 🤔 pierwszy raz w życiu.

Hej dziewczyny! Dawno mnie tu nie było.. dużo się dzieje, dużo pracy i w ogóle.. Ale mam taki mętlik w głowie! Proszę, wypowiedzcie się w tej kwestii... dla nie znających tematu cp z usunięciem jajowodu 21 września br. I jestem po pierwszej miesiączce z początkiem listopada. Mój lekarz prowadzący specjalista w leczeniu niepłodności mówi żeby czekać do lutego i prywatnie drożność. Byłam natomiast u lekarza, który wykonywał mi laparo, widział drugi jajowód z zewnątrz podczas zabiegu i twierdzi, że nie ma sensu robić drożności tylko od razu się stymulować i działać a jak przez 3 cykle nie zajdę to dopiero robimy drożność bo i tak nie daje 100% pewności a jednak jest to ingerencja.. No i już sama nie wiem co robić.. Prywatnie taka przyjemność z badaniami w klinice mojego lekarza 1300zł. Z drugiej strony lekarz, który robił mi laparoskopię ponoć specjalista w tej dziedzinie i ma bardzo dobre opinie.. I już sama nie wiem.. Iść na żywioł i próbować od stycznia z ciążą? Czekać i robić drożność? O krucyfiks! Pomóżcie! 🔪😄😁

reklama
Jeeeej nadrobiłam Was po całym dniu pracy 🙈widzę że pojawiły die kreseczki 😍Graaaatulacje 😊 Ja dziś powinnam dostać okres ale na racie cisza 😅cycki bolą wszystko napuchnięte jak jutro nie dostanę to se siknę aaaa co miałam w sumie tak zrobić i zobaczymy co to będzie . Na razie idę spać a jutro w końcu bd mogła być na bieżąco bo mam wolne ❤️

Do góry