Calineczka92
Fanka BB :)
Za testuj za kilka dni, nic jeszcze straconego. Owu w 29dc. Dziś 42dcA tego to nie wie nikt
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Za testuj za kilka dni, nic jeszcze straconego. Owu w 29dc. Dziś 42dcA tego to nie wie nikt
Jeśli owu w 29dc a dziś 42dc, to jesteś w 13-dniu fazy lutealnej, wiec mowy nie ma, ze to był okresZa testuj za kilka dni, nic jeszcze straconego. Owu w 29dc. Dziś 42dc
a właśnie! Na staraczkach 2020 był on popularny, ale nie pamiętam na co on był, oświeć mnie proszę to też zakupięMam dzień pod tytułem "mój optymizm ugryzł mnie w dupe', więc żrę tego nieszczęsnego ananasa i czekam aż już będzie jutro.
No jakieś dziwne 6 dniowe plamienie mamJeśli owu w 29dc a dziś 42dc, to jesteś w 13-dniu fazy lutealnej, wiec mowy nie ma, ze to był okres
właśnie dokłądnie z tego powodu nie podejmuję nawet próby mierzenia. Mi czasem cieżko zasnąć jak obudzę się na siku. I jest ogromna szansa, że w weekend bym się obudziła na mierzenie i już od 6 bym nie spała.daj spokój, to jest jeden z powodów mojego doła. Pracuje na home office i normalnie wstaje o 9. Teraz budzik na 6 i od tej 6 już nie mogę zasnąć, a kładę się spać jak wcześniej. Jestem 3h snu na dobę w dupę.
Jakiego ?Mąż wspiera moją walkę o endometrium - kupił moją 6l wina
ja sobie właśnie zdałam sprawę, że już nie mogę używać wymówki, że wino jest dobre na endo, skoro mam i tak za grube... jak żyć, czego się chwytaćMąż wspiera moją walkę o endometrium - kupił moją 6l wina
Znieczula bóle owulacyjne i PMS zaczynające się 14 dni przed okresem po prostu się pomyliłaś i to nie było na toja sobie właśnie zdałam sprawę, że już nie mogę używać wymówki, że wino jest dobre na endo, skoro mam i tak za grube... jak żyć, czego się chwytać