reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
No tak podejrzewa, ale w listopadzie ma mieć urlop, więc dlatego w grudniu mam się zgłosić około 14dc., zobaczymy co też progesteron pokaże 🤷‍♀️. Sama nie wiem co mam myśleć, na razie wiesz mówi pół roku starań to nie dużo, w wrześniu miałam zawirowania z cyklami więc mówi, że to też mogło i na tym się odbić 🤷‍♀️.
no z jednej strony niedużo, ale jak już jest odkryta jakaś nieprawidłowość to moim zdaniem warto się nią zająć. A wcześniej jakoś badałaś swoje cykle, proga? Wybacz, nie pamietam. Czy to Twój [pierwszy monitorowany cykl? Miałaś owulacje wcześniej?

no z jednej strony niedużo, ale jak już jest odkryta jakaś nieprawidłowość to moim zdaniem warto się nią zająć. A wcześniej jakoś badałaś swoje cykle, proga? Wybacz, nie pamietam. Czy to Twój [pierwszy monitorowany cykl? Miałaś owulacje wcześniej?
Tak naprawdę od pół roku to podejrzewamy, ale do pół roku stwierdzili, że po antykoncepcji dajmy sobie czasu 🤷‍♀️, byłam kilka razy na usg w różnych okresach i zazwyczaj największy pęcherzyk wykapany był 11🤷‍♀️, progesteron nie miałam badanego nigdy, mam wrażenie, że i tak dotychczas patrzyli dopiero zaczęła się starać to luz i w sumie dopiero teraz normalnie traktują. Nie umie też trafić na jakiegoś dobrego Gino mam wrażenie, dopiero ten coś więcej powiedział, jakiś plan 🙈.
Widzę, że w wizycie mam wpisane, że w planach ,,clostilbegyt" któraś to brała może?

Tak naprawdę od pół roku to podejrzewamy, ale do pół roku stwierdzili, że po antykoncepcji dajmy sobie czasu 🤷‍♀️, byłam kilka razy na usg w różnych okresach i zazwyczaj największy pęcherzyk wykapany był 11🤷‍♀️, progesteron nie miałam badanego nigdy, mam wrażenie, że i tak dotychczas patrzyli dopiero zaczęła się starać to luz i w sumie dopiero teraz normalnie traktują. Nie umie też trafić na jakiegoś dobrego Gino mam wrażenie, dopiero ten coś więcej powiedział, jakiś plan 🙈.
Widzę, że w wizycie mam wpisane, że w planach ,,clostilbegyt" któraś to brała może?
wydaje mi się, że lepszy jest letrozol, np Aromek. Poczytaj sobie. Clo ma inny skład

w ogóle dziś u mnie 2+2 tc <3 AFIRMACJE
Hahaha! Ja rano w drodze do pracy słuchałam Bajmu i płakałam... czy to już ciąża? 😁
hmm... jedynie co to stary miał bramkę od strażaków, musiał gasić pożar i dawać im flaszki 😂
Ej! Jak to tak? Ja miałam szpaler na końcu którego od kolegi męża dostałam toporkiem w tylek 😅

@Karola3092 przykro mi... dobrze, że poszłaś dziś do lekarza. Teraz trzeba wdrożyć stymulację i będą piękne pęcherzyki :)
Nie czułaś żadnych objawów świadczących o owulacji?

ja nie brałam, ale mój Styary bierze xD ale to jest bardzo popularny lek na stymulke, wiele dziewczyn go brało

reklama
Hahaha! Ja rano w drodze do pracy słuchałam Bajmu i płakałam... czy to już ciąża? 😁

Ej! Jak to tak? Ja miałam szpaler na końcu którego od kolegi męża dostałam toporkiem w tylek 😅

@Karola3092 przykro mi... dobrze, że poszłaś dziś do lekarza. Teraz trzeba wdrożyć stymulację i będą piękne pęcherzyki :)
Nie czułaś żadnych objawów świadczących o owulacji?
Kilka razy jak coś czułam to i tak okazywało się, że tam pęcherzyk 11🤷‍♀️, nawet potrafią mi się ładnie wybarwiać testy owu 🤷‍♀️, bo 29 czy 30 miałam prawie pik 🤷‍♀️, ale no owu nie ma😂. Zobaczę co będzie w przyszłym mce.

Do góry