reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
może trzeba stymulować ta owulacje, bo może faktycznie jej nie ma 🤔
No tak podejrzewa, ale w listopadzie ma mieć urlop, więc dlatego w grudniu mam się zgłosić około 14dc., zobaczymy co też progesteron pokaże 🤷‍♀️. Sama nie wiem co mam myśleć, na razie wiesz mówi pół roku starań to nie dużo, w wrześniu miałam zawirowania z cyklami więc mówi, że to też mogło i na tym się odbić 🤷‍♀️.

reklama
No tak podejrzewa, ale w listopadzie ma mieć urlop, więc dlatego w grudniu mam się zgłosić około 14dc., zobaczymy co też progesteron pokaże 🤷‍♀️. Sama nie wiem co mam myśleć, na razie wiesz mówi pół roku starań to nie dużo, w wrześniu miałam zawirowania z cyklami więc mówi, że to też mogło i na tym się odbić 🤷‍♀️.
ja bym poszła w listopadzie do innego gina jeszcze 😁

Do góry