Calineczka92
Fanka BB :)
21dca który dc?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
21dca który dc?
potwierdzam, mój mąż jest zboczeńcem, ale na szczęście tylko w stosunku do mnieOchotnicy też są takimi zbokami jak zawodowi?
O nieeee, pięciu strażaków w rodzinie to aż nadto
z tego co czytałam na różnych wątkach, dziewczyny się właśnie kiepsko po nim czuja. Jesteś niezniszczalna
no dziwnie, dziwnie. Żadnego dominującego? No pewnie sytumlacje trzeba bedzie włączyć
hmm... jedynie co to stary miał bramkę od strażaków, musiał gasić pożar i dawać im flaszkiNo, szpaler. Na slubie. Z siekierkami
No tak podejrzewa, ale w listopadzie ma mieć urlop, więc dlatego w grudniu mam się zgłosić około 14dc., zobaczymy co też progesteron pokaże . Sama nie wiem co mam myśleć, na razie wiesz mówi pół roku starań to nie dużo, w wrześniu miałam zawirowania z cyklami więc mówi, że to też mogło i na tym się odbić .może trzeba stymulować ta owulacje, bo może faktycznie jej nie ma
No właśnie nic, nawet mi tam pokazywał i dostałam jakieś 3 zdj i porównamy na przyszłej wizycieno dziwnie, dziwnie. Żadnego dominującego? No pewnie sytumlacje trzeba bedzie włączyć
U nas akurat wszystkie karteki wyjechały. A braliśmy ślub pod OCRMem. Tyle przegrać XDhmm... jedynie co to stary miał bramkę od strażaków, musiał gasić pożar i dawać im flaszki
ja bym poszła w listopadzie do innego gina jeszczeNo tak podejrzewa, ale w listopadzie ma mieć urlop, więc dlatego w grudniu mam się zgłosić około 14dc., zobaczymy co też progesteron pokaże . Sama nie wiem co mam myśleć, na razie wiesz mówi pół roku starań to nie dużo, w wrześniu miałam zawirowania z cyklami więc mówi, że to też mogło i na tym się odbić .