Calineczka92
Fanka BB :)
To czekamSi, signora ja zakładam.
Dejcie mnie czas.
W przyszłym tygodniu będzie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To czekamSi, signora ja zakładam.
Dejcie mnie czas.
Ty masz wysikać pozytywny test 25.11.To czekam
chyba nie ma się co spieszyć, mamy jeszcze sporo dziewczyn testujących, które muszą mieć żywy wątek do wrzucania zdjęć tych pozytywnych testówSi, signora ja zakładam.
Dejcie mnie czas.
Dlatego 29.11. będzie optymalną datą.chyba nie ma się co spieszyć, mamy jeszcze sporo dziewczyn testujących, które muszą mieć żywy wątek do wrzucania zdjęć tych pozytywnych testów
no całe 15 sztuk, w tym ja, wiec chciałabym sobie siknać tez plisschyba nie ma się co spieszyć, mamy jeszcze sporo dziewczyn testujących, które muszą mieć żywy wątek do wrzucania zdjęć tych pozytywnych testów
spokojnie sikaj myśle, że każda poczeka do końca wątkuno całe 15 sztuk, w tym ja, wiec chciałabym sobie siknać tez pliss
No chyba nie będziesz trzymać moczu w pęcherzu do końca miesiąca .no całe 15 sztuk, w tym ja, wiec chciałabym sobie siknać tez pliss
a o tak, bo w przyszłym tygodniu już grudzieńDlatego 29.11. będzie optymalną datą.
Dzięki, już się zmartwiłam, ze wątek zamknięty i sikanie bez publicznościspokojnie sikaj myśle, że każda poczeka do końca wątku