Bolilol
Fanka BB :)
ja też i już chciałam pisać, że tak to nie zadziała ;DPrzeczytałam sama się na siebie rzuciłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja też i już chciałam pisać, że tak to nie zadziała ;DPrzeczytałam sama się na siebie rzuciłam
No byłoby trudno się zapłodnić .Przeczytałam sama się na siebie rzuciłam
ale wrażliwi ci mężczyźni w obecnych czasachNo byłoby trudno się zapłodnić .
Mąż stwierdził, że zachowuję się, jak pracodawca- wyeksploatuję, a potem jestem formalna .
Przeczytałam że jesteś na "gorącym trzonie" i pomyślałam sobie, co myśli teraz Twój menJa jestem w tym gorącym czasie, więc sama na siebie też rzuciłam.
Stary wyeksploatowany.
"czekaj chwile, muszę napisać dziewczynom na kreskach, że się bzykamy" widzę to oczami wyobraźniPrzeczytałam że jesteś na "gorącym trzonie" i pomyślałam sobie, co myśli teraz Twój men
Byłoby dziwnie być na trzonie i jednocześnie siedzieć na forum.Przeczytałam że jesteś na "gorącym trzonie" i pomyślałam sobie, co myśli teraz Twój men
To się nazywa bilokacja. Jesteś tu i tuByłoby dziwnie być na trzonie i jednocześnie siedzieć na forum.
Ja bym na jego miejscu pomyślała, że Stara jakaś porypana.
a masz potwierdzone kiedy była owulacja w tym cyklu?
U mnie biel, ani kreski ani okresu. Dziś 13 dpo. Nie wiem czy jeszcze na coś liczyć czy już czekać na okres@krasulkaa @Króliczek2610 @Staaraaczkaa25 Dziewczyny proszę o update
Wybaczcie, jeśli pisałyście, ale trochę szalony weekend miałam i mogłam coś przoczyć