G
guest-1715015400
Gość
zdróweczko za nasze kreseczkiMożesz śmiało.
Na zdrowie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zdróweczko za nasze kreseczkiMożesz śmiało.
Na zdrowie!
No tak, od kieliszka wina dwa dni wcześniej to jeszcze pewnie nikt nie umarł ;-)To wszystko od dawki zależy .
dziękuję Ci dobry człowiekuklikasz odpowiedz na każdym poście, który chcesz zacytować i pomiędzy możesz pisać
jak będziesz robić poziom prolaktyny, to nie możeszkurcze no właśnie, niby mi powiedzieli że 2-3 dni przed lepiej omijał alkohol ale miałam nadzieję że przesadzają
No właśnie, jak ma jutro powstawać z martwych, to ja nie pozwalam pić.No tak, od kieliszka wina dwa dni wcześniej to jeszcze pewnie nikt nie umarł ;-)
ale zawsze będziesz miała pretekst, żeby zgonić na niego „sam mnie uczyłeś”Hehe wiesz co, podziękuję kolejnej sfery życia w której będę się z nim kłócić
Za Wasze kreseczki i póki co za moją owocną owu .zdróweczko za nasze kreseczki
Zdrówko ja nie pije za dużo ale winko uwielbiam i jeszcze domowe, a tak mnie naszła ochota na schab w winie ze kupiłam wino 0Miałam opić, więc jednak
Za moją owulację i wasze !