reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
A propos wlewania w szyję jeszcze jeden problemik - czy to zniekształca wyniki krwi? Mam w poniedziałek i nie wiem czy to nie kolejny powód by dzisiaj się uspokoić
To zależy, jaką dawkę masz zamiar przyjąć.
Jeśli taką, że jutro za kierownicę nie mogłabyś wsiąść, to lepiej się powstrzymać.
Natomiast mi zdarzyło się wypić wieczorem piwko, a rano szlam na badania i nie miało to wpływu na wyniki.

A dziewczyny, doedukujcie mnie trochę, bo za uja wafla nie mogę znaleźć w apce aby cytować wiele osób w jednym poście🙈 jak to się robi? W przeglądarce nie nie miałam tego problemu🤔

a nie możesz poprosić męża żeby z tobą pojeździł? Moim najlepszym instruktorem był moj obecny mąż 😁 i nawet moj nauczyciel mówił ze jak mam możliwość to mam jeździć po jakiś polnych itp żeby się przyzwyczaić do samochodu, skrzyni biegów itp.. i było to genialne. A mówię to mając prawo jazdy dodatkowo C+E 😁💪
Hehe wiesz co, podziękuję kolejnej sfery życia w której będę się z nim kłócić 😆

reklama
Do góry