reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
wciąż niw widzę dowodów w postaci zdjęć, komisja orzeknie
ale naprawdę ta kreska jest ledwo widoczna, nie wiem czy ją dojrzycie nawet, bo być może to poprostu widziały ja moje oczy, ale wyobraźni, 🤣 ale dla ewidencji- załączam.
Drugi test to biel vizira, ale to taka naprawdę biel bieli

Załączniki

• IMG_1559.jpeg
    IMG_1559.jpeg
    44,5 KB · Wyświetleń: 147
A żebyś wiedziała. Ja zaczęłam prawko latem, pierwsze 16 godzin zajebiście mi się jeździło, byłam pełna entuzjazmu.
A teraz wróciłam do pracy, dziecko mi choruje, jestem jak na bombie każdego wieczoru przed dniem roboczym. Poszłam na jazdy i co, jajco. Hamulec pomyliłam z gazem, nie docierało do mnie co mówił instruktor. Dojezdzilam do 22 godziny i przerywam.
a nie możesz poprosić męża żeby z tobą pojeździł? Moim najlepszym instruktorem był moj obecny mąż 😁 i nawet moj nauczyciel mówił ze jak mam możliwość to mam jeździć po jakiś polnych itp żeby się przyzwyczaić do samochodu, skrzyni biegów itp.. i było to genialne. A mówię to mając prawo jazdy dodatkowo C+E 😁💪

A propos wlewania w szyję jeszcze jeden problemik - czy to zniekształca wyniki krwi? Mam w poniedziałek i nie wiem czy to nie kolejny powód by dzisiaj się uspokoić

reklama
Do góry