Kreatywnynick
Fanka BB :)
Mam wynik bety, jak na 5 dni przed @ i 10 dpo beta: 29,60, progesteron 23,52. Co uważacie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pies w garniturzeChciałam się pożalić, że stary ma drugie zmiany i od poniedziałku nie było trzonowania!
a mi się zrobił śluz plodny, to chyba mam druga owulacje
zapowiedział już, że jak dzisiaj wróci, to musimy nadrobić seksy, umyje się nawet prestiżowym żelem, który specjalnie ostatnio mu kupiłam
Mam wynik bety, jak na 5 dni przed @ i 10 dpo beta: 29,60, progesteron 23,52. Co uważacie?
Serdecznie gratuluję czekamy na betę za 2 dniMam wynik bety, jak na 5 dni przed @ i 10 dpo beta: 29,60, progesteron 23,52. Co uważacie?
Pięknie Taki prezent na święta dla siebie i rodziny to musi być coś pięknego,gratulacje jeszcze razMam wynik bety, jak na 5 dni przed @ i 10 dpo beta: 29,60, progesteron 23,52. Co uważacie?
No tak.. ale nie jest za mała?Uważamy, że jesteś w ciąży
uważam, że to pora na gratulacje!Mam wynik bety, jak na 5 dni przed @ i 10 dpo beta: 29,60, progesteron 23,52. Co uważacie?
Kochana bardzo ładna beta gratulacjeNo tak.. ale nie jest za mała?
No tak.. ale nie jest za mała?