reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Dziwne to dla mnie bo dzisiaj jest 27dc a ja cykle nam zazwyczaj 29-30

Rano test negatyw .
Miałam rano tylko na papierze podbarwione krwią i mam tylko podolewanie jajnika po stronie owu.
Ale wiem ze jak zwykle okres płata mi figle i rozkreci sie jutro 😞 oczywiście mamy wypad ze starym w góry na week i **** z tego będzie …
chyba ze jest tu jakiś magik co mi przesunie okres o 2 dni ? 🧐

Ten magik nazywa się progesteron i już próbowałaś 😅

jeżeli to zdjęcie na profilowane to Twojego kota to ciekawe jaką miał minę? Nasz kicia się gapi i tak śmiesznie przekrzywia głowę i ze śmiechu musimy ją wynosić z pokoju 😂 teraz się nauczyliśmy ze najpierw musimy ją wynieść bo „przy dzieciach” nie można 😄
Nasz kot nic sobie z tego nie robi, tylko telepie się razem z nami :D
Córka była w łazience, a nas poniosło :D Cieszę się, że mam ochotę nawet gdy w głowie myśl o zbliżającym się piku.

reklama
Do góry