Ceonis
Fanka BB :)
tylko wtedy to musiałoby być naprawdę późne zagniezdzenie, czyli do doopySylwanka miala taką sytuację i kilka dni pozniej beta w górę
13 dni po ovi, to muszę być jego resztki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tylko wtedy to musiałoby być naprawdę późne zagniezdzenie, czyli do doopySylwanka miala taką sytuację i kilka dni pozniej beta w górę
tylko wtedy to musiałoby być naprawdę późne zagniezdzenie, czyli do doopy
13 dni po ovi, to muszę być jego resztki
Bosze nadal, ale złośliwy . Już widziałam ile rad Ci pisały i widzę nicnarazie to poproszę o kciuki, żeby do histero doszło. Dalej nie mam okresu...
zrobiłam wszystkie opórcz trzonowania, bo mnie Stary wkurzyłBosze nadal, ale złośliwy . Już widziałam ile rad Ci pisały i widzę nic
chciałam zrobić pinka za 2 dni, czyli jutro13 dni po ovitrelle to może być 10 dni po owulacji i gdyby była wtedy beta 2 to zagnieżdżenie mieści się w normie. No ale nie wiemy co dziś z testem i beta?
zrobiłam wszystkie opórcz trzonowania, bo mnie Stary wkurzył
Czekamy na wyniki z betyTo ja ufam Tobie, ze ufasz pinkom dam znać i nadal trzymam mocno kciuki za wszystkie z was!
I wkurzenie też nic nie pomogło .zrobiłam wszystkie opórcz trzonowania, bo mnie Stary wkurzył
już po a jego dalej nie ma xD o 10 dzownie do szpitala.Mój przyszedł dziś po kupie
Moze to Ci pomoze