reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
jeżeli to zdjęcie na profilowane to Twojego kota to ciekawe jaką miał minę? Nasz kicia się gapi i tak śmiesznie przekrzywia głowę i ze śmiechu musimy ją wynosić z pokoju 😂 teraz się nauczyliśmy ze najpierw musimy ją wynieść bo „przy dzieciach” nie można 😄
Mam dokładnie to samo z nasza suczka, a ona jeszcze jest na tyle dobra, ze gdy my trzonujemy, to oba bierze swoje zabawki i mamy jej w tej chwili rzucać i się z nią bawić 🤣🤣🤣 a jak ja za drzwi wynosimy to drapie i piszczy 🤣

Ja jebix, tak sobie przeglądam wątki na formu i trafiłam na coś takiego.. cycki mi do kolan opadły nie 🫣

Załączniki

• 08D5E687-4ACA-4A4F-99AF-2D0904912E0E.png
    08D5E687-4ACA-4A4F-99AF-2D0904912E0E.png
    140,7 KB · Wyświetleń: 153
Dziewczyny, a myślicie, że u mnie histeroakopia byłaby wskazana przy lekko dwurożnej macicy?
Generalnie lekarz powiedział, że nie wymaga. Ale w każdej ciąży towarzyszyły obfite krwotoki. W ten 1, gdzie dotrzymałam do 14-stego miesiąca miałam aż 3. Przyczyny nie znaleziono 🤷‍♀️.
A czy ta diagnoza jest postawiona na podstawie samego USG? Ja właśnie niedawno miałam histeroskopię z powodu podejrzenia macicy dwurożnej- Aby potwierdzić lub wykluczyć bo same USG nie jest wystarczająco dobre aby ocenić jak duży jest problem.

Proszę powiedzcie mi jak to jest w tym dupkiem bo jal już zaczęłam go brac to skończę ten cały cykl.
Okres powinien pojawić się po odstawieniu ?
Bo dzisiaj rano jak wstalam wychodzi na to ze okres się rozkręca , a jeszcze powinnam jutro go wziąć 🤷‍♀️

Ja jebix, tak sobie przeglądam wątki na formu i trafiłam na coś takiego.. cycki mi do kolan opadły nie 🫣

To ta co wie, że nie jest w trakcie poronienia chociaż plami i beta jej spadła bo jej macica musuje😅😂 a musuje jej tylko w donoszonych ciążach. I miała pryszcza na brodzie przed owulacją więc już wtedy wiedziała o ciąży 😅😂

reklama
Do góry