Carmen2412
Fanka BB :)
Też tak mamZrób test! Mi zawsze się zaraz okres zaczynał i plulam sobie że znowu test zmarnowany!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też tak mamZrób test! Mi zawsze się zaraz okres zaczynał i plulam sobie że znowu test zmarnowany!!!
Mam dokładnie to samo z nasza suczka, a ona jeszcze jest na tyle dobra, ze gdy my trzonujemy, to oba bierze swoje zabawki i mamy jej w tej chwili rzucać i się z nią bawić a jak ja za drzwi wynosimy to drapie i piszczyjeżeli to zdjęcie na profilowane to Twojego kota to ciekawe jaką miał minę? Nasz kicia się gapi i tak śmiesznie przekrzywia głowę i ze śmiechu musimy ją wynosić z pokoju teraz się nauczyliśmy ze najpierw musimy ją wynieść bo „przy dzieciach” nie można
A czy ta diagnoza jest postawiona na podstawie samego USG? Ja właśnie niedawno miałam histeroskopię z powodu podejrzenia macicy dwurożnej- Aby potwierdzić lub wykluczyć bo same USG nie jest wystarczająco dobre aby ocenić jak duży jest problem.Dziewczyny, a myślicie, że u mnie histeroakopia byłaby wskazana przy lekko dwurożnej macicy?
Generalnie lekarz powiedział, że nie wymaga. Ale w każdej ciąży towarzyszyły obfite krwotoki. W ten 1, gdzie dotrzymałam do 14-stego miesiąca miałam aż 3. Przyczyny nie znaleziono .
U mnie tez biel , w dodatku okres przyszedł jakos 2-3 dni wcześniej także No superHej dziewczyny. U mnie test negatywny biel aż w oczy razi Ale mam jeszcze nadzieję jak zawsze
Ja jebix, tak sobie przeglądam wątki na formu i trafiłam na coś takiego.. cycki mi do kolan opadły nie