LadyCaro
Fanka BB :)
Już chyba z rok nie jadłam ale i tak zawsze falafelekA jadłaś już kebaba?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już chyba z rok nie jadłam ale i tak zawsze falafelekA jadłaś już kebaba?
a Ty też ćwiczysz?ja mam w styczniu urodziny, planuje sobie machnąć pozytywny test ciazowy z tej okazji, to pójdziemy razem na mamusie zrobimy mamusie na rurze.
Nie no, po histero nie moge sie starac, wiec grudzien musze skipowac. Oczywiscie jezeli jasnie pan okres raczy sie zjawic. Pije wino, leze w gorocej wodzie, zaraz se zrobie dziurawca. No blagam, niech przyjdzie bo cale czekanie zmarnowane
mam aktualnie od kilku miesięcy przerwę, ale generalnie ponad 3 lata rura i exotica Ty też ćwiczysz?
Szczerze mówiąc to moje wnioski wyciągnęłam tylko i wyłącznie z tego co mówiły dziewczyny na forum większość z nich mówiła, że po histero lekarz zabornił się starać... No to może i jest nadzieja na tego sierpniowego bąblaCzemu nie możesz po histero? Ja wychodząc ze szpitala usłyszałam od mojej lekarki, proszę pamiętać że seks jest niezbędny, może pani jutro chyba że Przeszkadza pani plamienie to proszę poczekać z 2 dni po laparoskopii w trakcie której finalnie mnie pocięli jak do cc też moja gin "macicy nie cięliśmy więc jak pani szwy nie przeszkadzają można od razu" nawet żeśmy ze Starym próbowali ale upocil się ze stresu jak widział te ranę i tyle z tego było,
Szczerze mówiąc to moje wnioski wyciągnęłam tylko i wyłącznie z tego co mówiły dziewczyny na forum większość z nich mówiła, że po histero lekarz zabornił się starać... No to może i jest nadzieja na tego sierpniowego bąbla
O Bobiemam aktualnie od kilku miesięcy przerwę, ale generalnie ponad 3 lata rura i exotic
no podobno można plamić i krawić i przez to jest ryzyko infekcji np.Nie znam chyba nikogo komu lekarz zabronił (chyba że była to histero operacyjna i coś poważnego tam robili), ale w sumie nawet nie wiem czemu miałby być zakaz toć tam się nic spektakularnego w trakcie nie dzieje
no ja po tych kilku miesiącach przerwy też nie wiem co bym zrobiła, tym bardziej, że ja nigdy fanką siloweczek nie byłam, zawsze wolałam szpagaty i siadanie sobie na głowie, niestety rainbow marchewko to moje największe niespełnione marzenieO Bobie
Ja exotica nie próbowałam i raczej nie spróbuję, bo nie moje klimaty.
Ale też ostatnio wróciłam po 4 latach (ale to 4 lata też z przerwami i na luzie, więc żadnym wymaiataczem nie byłam) i nie umiem zrobić shouldera xDDDD