reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Nie no, po histero nie moge sie starac, wiec grudzien musze skipowac. Oczywiscie jezeli jasnie pan okres raczy sie zjawic. Pije wino, leze w gorocej wodzie, zaraz se zrobie dziurawca. No blagam, niech przyjdzie bo cale czekanie zmarnowane :(

Czemu nie możesz po histero? 🧐 Ja wychodząc ze szpitala usłyszałam od mojej lekarki, proszę pamiętać że seks jest niezbędny, może pani jutro chyba że Przeszkadza pani plamienie to proszę poczekać z 2 dni 😅😂 po laparoskopii w trakcie której finalnie mnie pocięli jak do cc też moja gin "macicy nie cięliśmy więc jak pani szwy nie przeszkadzają można od razu" 😂😂😂😂😂 nawet żeśmy ze Starym próbowali ale upocil się ze stresu jak widział te ranę i tyle z tego było, 😂

Czemu nie możesz po histero? 🧐 Ja wychodząc ze szpitala usłyszałam od mojej lekarki, proszę pamiętać że seks jest niezbędny, może pani jutro chyba że Przeszkadza pani plamienie to proszę poczekać z 2 dni 😅😂 po laparoskopii w trakcie której finalnie mnie pocięli jak do cc też moja gin "macicy nie cięliśmy więc jak pani szwy nie przeszkadzają można od razu" 😂😂😂😂😂 nawet żeśmy ze Starym próbowali ale upocil się ze stresu jak widział te ranę i tyle z tego było, 😂
Szczerze mówiąc to moje wnioski wyciągnęłam tylko i wyłącznie z tego co mówiły dziewczyny na forum :D większość z nich mówiła, że po histero lekarz zabornił się starać... No to może i jest nadzieja na tego sierpniowego bąbla 😂

Szczerze mówiąc to moje wnioski wyciągnęłam tylko i wyłącznie z tego co mówiły dziewczyny na forum :D większość z nich mówiła, że po histero lekarz zabornił się starać... No to może i jest nadzieja na tego sierpniowego bąbla 😂

Nie znam chyba nikogo komu lekarz zabronił (chyba że była to histero operacyjna i coś poważnego tam robili), ale w sumie nawet nie wiem czemu miałby być zakaz 😅 toć tam się nic spektakularnego w trakcie nie dzieje

mam aktualnie od kilku miesięcy przerwę, ale generalnie ponad 3 lata rura i exotic ;)
O Bobie ❤️❤️❤️
Ja exotica nie próbowałam i raczej nie spróbuję, bo nie moje klimaty.
Ale też ostatnio wróciłam po 4 latach (ale to 4 lata też z przerwami i na luzie, więc żadnym wymaiataczem nie byłam) i nie umiem zrobić shouldera xDDDD

Nie znam chyba nikogo komu lekarz zabronił (chyba że była to histero operacyjna i coś poważnego tam robili), ale w sumie nawet nie wiem czemu miałby być zakaz 😅 toć tam się nic spektakularnego w trakcie nie dzieje
no podobno można plamić i krawić i przez to jest ryzyko infekcji np.
Dopytam lekarza. Jak do teego w ogóle dojdzie, bo mój okres ma wyjebke xD
A Ty co frajerze, dalej w podpasce latasz? 😂

reklama
O Bobie ❤️❤️❤️
Ja exotica nie próbowałam i raczej nie spróbuję, bo nie moje klimaty.
Ale też ostatnio wróciłam po 4 latach (ale to 4 lata też z przerwami i na luzie, więc żadnym wymaiataczem nie byłam) i nie umiem zrobić shouldera xDDDD
no ja po tych kilku miesiącach przerwy też nie wiem co bym zrobiła, tym bardziej, że ja nigdy fanką siloweczek nie byłam, zawsze wolałam szpagaty i siadanie sobie na głowie, niestety rainbow marchewko to moje największe niespełnione marzenie 😔

Do góry