reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
coś o mnie na dzisiaj.
-3 dni temu odstawiłam dupka (powinnam mieć okres dziś, no góra jutro, ale cisza)
- tempka wyżej niż wczoraj, nic nie spada
- 12 dni po ovi (to jakies 10, 11 dpo)
Na dole wstawiam testy, te prawie białe cienkie z przedwczoraj, na dole pod nimi z wczoraj i ten jeden samotny na zdj z dzisiaj
Czy na tym samotnym nie ma cienia, nigdy nic nie widzę, a tu jakby coś 🥹?

Nie. Od trzech lub czterech lat nie mogę się doprosić skierowania na rtg przysadki, badałam PRL wielokrotnie i nigdy nie spadła poniżej 850. Przez chwile brałam bromergon ale mi za bardzo nie pomógł i lekarz jakoś odpuścił temat 🤷🏻‍♀️
Przykro mi, odpuszczenie tematu to taki standard lekarski, kiedy kończą im się oczywiste pomysły. Liczę, ze Ty jednak nie odpuścisz i powalczysz.
Na pocieszenie mogę Wam powiedzieć, że po jakimś 30 nieudanym cyklu już nie jest gorzej z każdym kolejnym 😂😂😂😂😂😂😂
Marna pociecha 😆😂

coś o mnie na dzisiaj.
-3 dni temu odstawiłam dupka (powinnam mieć okres dziś, no góra jutro, ale cisza)
- tempka wyżej niż wczoraj, nic nie spada
- 12 dni po ovi (to jakies 10, 11 dpo)
Na dole wstawiam testy, te prawie białe cienkie z przedwczoraj, na dole pod nimi z wczoraj i ten jeden samotny na zdj z dzisiaj
Ten samotny bardzo obiecujący!

reklama
To pa na tą lekturę do kawki:
hehe, nie mogła jeszcze dawać w szyję bo by jej nikt alko nie sprzedał, to spełniła mokry sen władzy i takim sposobem do momentu uzyskania praw wyborczych zdąży już naprodukować sporą gromadkę także bez 500 + ani rusz 😉

A tak serio - szkoda dziecka a raczej dzieci 😒 i chwała jej za to, że go gdzieś nie zakopała 😖

Do góry