Owulacja
Fanka BB :)
Lubię, kiedy znajduje się dziura, w którą mogę się zapchaćTo jest dokładnie to czego mi w życiu brakuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lubię, kiedy znajduje się dziura, w którą mogę się zapchaćTo jest dokładnie to czego mi w życiu brakuje
Lubię, kiedy znajduje się dziura, w którą mogę się zapchać
Czy na tym samotnym nie ma cienia, nigdy nic nie widzę, a tu jakby coś ?coś o mnie na dzisiaj.
-3 dni temu odstawiłam dupka (powinnam mieć okres dziś, no góra jutro, ale cisza)
- tempka wyżej niż wczoraj, nic nie spada
- 12 dni po ovi (to jakies 10, 11 dpo)
Na dole wstawiam testy, te prawie białe cienkie z przedwczoraj, na dole pod nimi z wczoraj i ten jeden samotny na zdj z dzisiaj
Przykro mi, odpuszczenie tematu to taki standard lekarski, kiedy kończą im się oczywiste pomysły. Liczę, ze Ty jednak nie odpuścisz i powalczysz.Nie. Od trzech lub czterech lat nie mogę się doprosić skierowania na rtg przysadki, badałam PRL wielokrotnie i nigdy nie spadła poniżej 850. Przez chwile brałam bromergon ale mi za bardzo nie pomógł i lekarz jakoś odpuścił temat
Marna pociechaNa pocieszenie mogę Wam powiedzieć, że po jakimś 30 nieudanym cyklu już nie jest gorzej z każdym kolejnym
przy przeliczaniu na ng/ml to wychodzi +/- 56masz w innych jednostkach niż my żeby porównać musisz swoją podzielić chyba przez 32,5 jeśli dobrze pamiętam
Przykro mi, odpuszczenie tematu to taki standard lekarski, kiedy kończą im się oczywiste pomysły. Liczę, ze Ty jednak nie odpuścisz i powalczysz.
Marna pociecha
Ten samotny bardzo obiecujący!coś o mnie na dzisiaj.
-3 dni temu odstawiłam dupka (powinnam mieć okres dziś, no góra jutro, ale cisza)
- tempka wyżej niż wczoraj, nic nie spada
- 12 dni po ovi (to jakies 10, 11 dpo)
Na dole wstawiam testy, te prawie białe cienkie z przedwczoraj, na dole pod nimi z wczoraj i ten jeden samotny na zdj z dzisiaj
Stać Cię na więcej!Najlepsza na jaką dziś mnie stać
hehe, nie mogła jeszcze dawać w szyję bo by jej nikt alko nie sprzedał, to spełniła mokry sen władzy i takim sposobem do momentu uzyskania praw wyborczych zdąży już naprodukować sporą gromadkę także bez 500 + ani ruszTo pa na tą lekturę do kawki: